corsa ile yolda kalan oldumu? kirmizi isik yandiktan sonra ne kadar gidiyor? tahminen

arkadaslar aracimi yeni test ettim 160ytl'lik benzin ile 800-850km yol gittim arac 1,2

bu verdiğin rakam sehir dışı değeri ise, biraz dikkat edilerek yakalanabilir,bende 140 ytl lik benzin ile 730 km gittim, ama ekonomiye dikkat etmedim , 110-120 gittim

bu verdiğin rakam sehir dışı değeri ise, biraz dikkat edilerek yakalanabilir,bende 140 ytl lik benzin ile 730 km gittim, ama ekonomiye dikkat etmedim , 110-120 gittim
berker abi açık hava filitrem var benim yapacağım km fazla basmasam şayet sizin değerleri yakalayabilirmiyim aracım da herhangi bir sıkıntı yok 730 km gayey iyi yaa bir buçuk depolan giderim o zaman istanbula

arkadaslar unutmayalim ki dizel corsa'lar gercekten uzun yolda cok cimri ama bi fark daha war bizim depomuzda kucuk katalog değeri 44 farkindamisiniz bilmem

wala hiç sönmüo o kırmızı bndede. ögrenciyiz bütcede kısıtlı.kırmızı yanıo hep 15 liralık mazot alıyorum hala yanıyo :D arkadasın dedigi gibi o ısıktan akü bitcek :)

Corsa C Lerde İbreler Plastik Olduğu İçin Virajlarda Bazen İbreler Aşşağıya Kayıyor Bu Nedenle Işık Yakıyor.Işık Yandıktan Sonra Tahminen 100 KM Yol Gidiyor

pompanızı ve enjektörlerinizi seviyorsanız yapmayın benzinli neysede dizelin pompa fiyatları malum çeyrek deponun altına inmemeye özen gösterin

ben de mutlaka ışığı görmem gerekiyodu benzinliğe girmem için fakat 1 hafta kadar önce benzin pompası tıkandı ve malesef yolda kaldım :(

bende sürekli yanıp sönüor ve ibre dibe dayalı şekilde 20 liralk alınca yeriden bile kpıldamıyor bnde böyle geziorm araba 1.4 benzinli corsa d

50km-60km kadar gittim diye hatırlıyorum 160km sabit olarak seyir almaktaydım 1.0 da benzinliğe 5 m kala araç titriyordu :) en ekonomik kullanışım ile denizli-istanbul arasını tek depo ile geçtim istanbuldada deli gibi gezdim 850-900 km yol yapmıştır o gün :)

corsa d için: ışık yanınca şehiriçi 50 km, yanıp sönerken 25 km

Geri