CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
matfolyo.jpg

folyo2.jpg

Nasıl olacak bu kaplama işi özellikle logonun olduğu kısım kıvrımlı nelere dikkat etmeliyim yapacağım zaman?

EDİT
: Örnek uygulama resmi buldum...Spoon tarzı jant da yakışmış corsaya bence :)
logokaplama.jpg

fotooro.jpg

Son düzenleme:
matfolyo.jpg

folyo2.jpg

Nasıl olacak bu kaplama işi özellikle logonun olduğu kısım kıvrımlı nelere dikkat etmeliyim yapacağım zaman?

EDİT: Örnek uygulama resmi buldum...Spoon tarzı jant da yakışmış corsaya bence :)
logokaplama.jpg

fotooro.jpg

gayet güzel olmuş önde ki amblem orjinal kalsın yan taraftaki kısımları kaplarsın yani kırmızı olan kıısım ve halkası orjinal kalsın daha güzel olabilir bu arada yukradaki kırmızı corsa da gayet güzel olmuş senin araç daha güzel olur farların daha güzel gösterir

tşk ederim.. aydınlatıcı bilgiler.. araç van .. camlı ve koltuklu .. ruhsata işli.. umaraım büyük sorun yaşamayız... tekrar tşk ederim..

yardımcı olabildiyesem ne mutlu bana sık sık CoRsA TEAM e uğrarsın olur biter

gayet güzel olmuş önde ki amblem orjinal kalsın yan taraftaki kısımları kaplarsın yani kırmızı olan kıısım ve halkası orjinal kalsın daha güzel olabilir bu arada yukradaki kırmızı corsa da gayet güzel olmuş senin araç daha güzel olur farların daha güzel gösterir

Komple kaplanmış hali daha çok hoşuma gitti abi...Yuvarlak çerçeveyi kaplama işi biraz sıkıntı...Denerim yapabilirsem komple yapamazsam sadece yandaki düz kısımları yaparım...Buda senin dediğin şekildeki hali...

bugünde satamadık. Vazgeçmeye başladım artık. Benim araca otomatik şanzumanmı oturtsam acaba :)

hayırlısı diyelimm selçuk kardeşim

üzüldüm diyemeyecem

bugün gelen alııcılar ne teklif etti

Geri