CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fener maçından sonra yorumları dinliyorum. Bugün beşiktaşı konuşur dururlar. Sergen zaten alakaya maydonoz yorumlar yapıyor hiç beğenmiyorum.

bizi takıma gelen adama bişeyler oluyor niang ilk geldiğinde yırtıyordu her yeri şimdi uyuyorrr

arkadaslar far yıkama olayını uylamak sizce çok mu zor... orjınal parcaları ile...nasıl olacakmontaj sonrası farlar açıkken çalışma durumu

arkadaslar far yıkama olayını uylamak sizce çok mu zor... orjınal parcaları ile...nasıl olacakmontaj sonrası farlar açıkken çalışma durumu

çift çıkışlı motor alıcaksın eğer devresi varsa bağladığında farlar açıldıktan sonra su sıkmaya 3 sn basılı tutu sıkar uygulaması kolay ama o memeler sorun çıkarabiliyor sonradan orjinal olmadığıdan:D

Arka frenleri disk yapmaktan daha kolay diyebiliyorum ben :D ama TIS olmadığ için tam olarak ayrı bir tesisat çekiliyormu bilmiyorum. Malzemeleri çıkma bulmak zor sadece 0 almak lazım.Montajlamada ön tamponu çıkarıyon sol altta yeri olması lazım deponun ön tamponlarında fıskiye kısımları kesilecek...

Geri