CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pisken aracın üzerine yağmur yağdığında daha kötü oluyor resmen çamur yağmış gibi oluyor en azından böyle düşün (züğürt avuntusu işte )

Son düzenleme:
sağlık olsun artık bi daha yıkatırım, ya da kendim yıkarım corsamın canı sağolsun :D

Bizim buralarda benzinliklerde ücretsiz yıkama olayı yok elin mahkum yıkamacılara bayılıyoruz gözünü seveyim karabük ün benzin almasan da ücretsiz yıkıyorlarr

yıkamacıya vermeyi sevmiyorum ben, aynaları fln kıracak kadar bastırıyolar, mecbur kaldığım zaman yıkatıyorum sadece..

Artık burdakiler benden bıktı fırça sadece lastiklere yumuşacık süngeri alıyorlar yıkıyorlar yoksa opel corsa

Teşekkür ederim Ali bey , elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz şimdi coil kit yaptık sanayi tarzı düşürdük dahada düşürcez kısmeetse lip + fıltre yaptım sımdılık.

Aracı yıkadıktan sonra ayğmur yağmasından nefret ediyorum.Analyada güneş varken bile yağmur yağabiliyor 4 emvsimin aynı anda yaşandığı yegane bir il gerçekten.Yukarı çık saklıkente karkış aşağı in şehire denize girenler merkezde yağmur yağar .

Fevzi Selam, benim ön nikelaj folyo kaplı.Düz kısımları kaplamada sorun yok,ancak yuvarlağı dönmek gerçekten ugratırıyor.İster ister küçük parçalar ile yuvarlağı kaplıyorsun.İlk koyveren yer de o yuvarlak oluyor.Ama ugrasması zevkli yarım saatde yaparsın, bir maket bıçağı olsun yeter.Begenmessen söker atarsın

Arabanın boş olduğu gündüz saatini denk getirebilsem deniyeceğim abi..Yuvarlak kısım sıkıntı olacak dediğin gibi ama bakıcaz artık..Fön makinasıyla yapıyım diyorum yuvarlak kısımlarda faydası olur..

Geri