CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gecen gün bagaj aydınlatmasının olduğu yeri bende gördüm önceden pek dikkat etmemiştim o büyük olan delikleri aydınlatma deliği sanıyordum..Ampul takılacak biyer bırarkmamışlar neden söktülerse artık bilmiyorum yanında birde soket var sadece oraya nasıl bişey uydurabilirim acaba? yada ordan her iki tarafada lamba için hat çeksem bir sorun olur mu arıza lambası yakma gibi? Şuanda arıza lambası ısıtma bujisinden dolayı zaten yanıyor onun için yanıp yanmadığını anlayamamda...Eğer olursa elimde parklar için fazladan aldığım 2 tane led var hiç kullanmadım onları oraya bağlayım diyorum? Bi sorun çıkar mı dersiniz?

Bagaj lambasının olduğu yer boş mu???

yoksa duy kısmı ile kapağı var mı???

lamba kısmı aşağı doğru çekilince çıkması lazım

Kaplama beklemede abi araba gündüz babamda işe gidiyor...Olmazsa gece yapmayı düşünüyorum haftanın 7 günü dolu yoğun çalışıyor...Bagaj lambasının kapağı falan bişeyi yok sadece elektrik soketi var orda :) Sanırım aksesuarcıdan oraya uyacak bişey bulabilirim yada bahsettiğim gibi iki tarafada yapıyım diyorum büyük deliklerin içinden içeriyi görecek şekilde koli bandıyla falan bantlasam oda olur heralde sonuçta ledler ileriye doğru iyi ışık veriyor öyle de aydınlatmaz mı ?

koli bantı pek randımanlı olmaz elektrikçilerde oraya uygun bişeyler vardırr

Ayrıca bi fikir daha var aklımda 15 jant pek içime sinmiyor yanak mecburen 195/50 olacağı için konfor falan düşecek...Yollar kötü...Onun yerine şimdilik 14 jant alsam sadece ilerdede yan marşpiyel arka spoiler ve siyah olan çıtaların boyanmasını mı yaptırsam acaba (normalde bunları yapmayı düşünmüyordum)...Ön ve arka tampon eklerini sevmiyorum fakat yan marşpiyeller takılınca araba yere daha yakın gibi duruyor görüntü hoş oluyor böylece 14" jantın yaratacağı açığı kapamış olurum ve sadece 15 janta harcayacağım paraya daha farklı yapmış olurum aracı ne dersiniz?

Koli bandını örnek olarak verdim abi zaten alt kısımda kaldığı için görüntüsü pek önemli değil...O büyük deliklerin içinden bagajın tam ortasına bakacak şekilde montajlarsak aydınlatma iyi olur gibi...Ledlerim beyaz park ampulu ledi...Bi şekilde uydursak diyorum oraya değerlendirelim boşta kalmasınlar :)

neden mecburen 195 50 oluyorr benim araçta lastik 185 60 lastikler daha etli ama daha konforlu oluyorr ve yarılma olayı ortadan kalkıyor

[URL=http://www.yukle.tc]
7507adsiz.JPG
[/URL]

Geri