CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
daha önceden ekledğini kırmızı corsa gerçekten güzel duruyor kapı kolları gibi yerleri boyasaydı araba çok kırmızı olacaktı siyah kısımlar kalarak araca daha güzel göstermiş

fotooro.jpg

ön tarafa lip takabilirsin hatta sislerin altında kalan boşluklara gündüz farıda yerleştirebilirsin

jdl_corsa_c_02_front_lip.jpg

Son düzenleme:
neden mecburen 195 50 oluyorr benim araçta lastik 185 60 lastikler daha etli ama daha konforlu oluyorr ve yarılma olayı ortadan kalkıyor

Abi senin aracın hız göstergesi bu haliyle normalden %3.4 yavaş gösteriyor orjinale göre çapı biraz daha büyüyor...Hesaplama programı öyle dedi :) Genelde öneri de %3'ün aşılmaması şeklinde..

daha önceden ekledğini kırmızı corsa gerçekten güzel duruyor kapı kolları gibi yerleri boyasaydı araba çok kırmızı olacaktı siyah kısımlar kalarak araca daha güzel göstermiş

fotooro.jpg

ön tarafa lip takabilirsin hatta sislerin altında kalan boşluklara gündüz farıda yerleştirebilirsin

jdl_corsa_c_02_front_lip.jpg

Orjinal lipi olduğu için araç önden yere baya yakın karşıdan gelirken sanki yay var gibi duruyor...Yanlardan oluşan açığı da marşpiyelle kapatabiliriz diye düşünüyorum ben.

Arkadaşlar banada bir tafsiye verin yaw hakketen kafam karışık ön tampona ek mi yaptırsam yoksa kesip biçip corsa d tamponu nu mu montajlasam?

ikiside olmaz bence...Yukardaki kırmızı arabanınki gibi sadeleştirirsen çıta iptali yaparsan gayet hoş durur..tabi araç 2004-2006 arası ise..

arkadaşlar tam vazgeçmiştimki az önce edirneden bir arkadaş aradı ben son 22.500 dedim. 21 veriyor hemen gelip alabilirim diyor. Düşünme süresi istedim yarın tekrar konuşacağız.

Ne diyorsunuz?

Geri