CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benzinli otomatik 1.4 corsalar lpg ile ne yakıyor acaba? bilen varmı.. veya astrada olabilir.

aaaadddd.jpg

farlar yakiyo ortaligi

Ordaki ana tema ortadaki logo kardeş onları yeni yaptım ondan foto koydum :) Teşekkürler...

Akşam akşam karanlıkta yaptık uzaktan iyi duruyor ama yakından dikkatli bakınca hafif kenar kesimlerde pürüzler var sevdim ama bu işi hoşuma gitti...Daha sonra detaylı güzelce tekrardan çekeceğim inş. bu bana deneyim oldu...Bidahaki sefere yaparken kapı direkleri de dahil olacak...

Ordaki ana tema ortadaki logo kardeş onları yeni yaptım ondan foto koydum :) Teşekkürler...

Akşam akşam karanlıkta yaptık uzaktan iyi duruyor ama yakından dikkatli bakınca hafif kenar kesimlerde pürüzler var sevdim ama bu işi hoşuma gitti...Daha sonra detaylı güzelce tekrardan çekeceğim inş. bu bana deneyim oldu...Bidahaki sefere yaparken kapı direkleri de dahil olacak...

Güzel olmuş, eline sağlık :good:

Güzel olmuş, eline sağlık :good:

Saol abi yalnız çok zahmetli.Özellikle logo ve düz kısımların logonun kenarına gelen yerlerini yapmak zor...Şimdilik böyle dursun 15 gün içinde zaman bulabilirsem gündüz tekrar yapcam...Zaman olmazsa da sökerim durur öyle yine yapana kadar...

Geri