CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fvzzz.jpg

asdasdsam.jpg

Toplam 6-7 foto çektim bunlar azcık geriden çekilenler...

Çok düşündüm bu jant işini sürekli her fikirde kafa karışıyor...Millet karar verir para olunca alırım der onu bekler bende tam tersini yaptım parayı hazırda bekletiyorum janta karar veremedim birtürlü :D

şimdi jant için sıfır lastik almak pek mantıklı değil.
bende bayağı düşünmüştüm üstündeki güzelim lastikler boşa gidecek.
ya 14 jant alacaksın ekonomik olacak ve lastikleri kullanmış olacaksın
yada lastiklerin ömrünü bitirip yeni lastik alınırken 15 jant lastik alıp geçeceksin.
en ekonomik yolu bu.
bende lastikler bitince düşüneceğim ki 1 sene daha gider benimkilerde iyi durumda.

Bi böyle düşünen var bi ikinci elle uğraşma çatlak patlak yamuk çıkar balans tutmaz işin içinden çıkamazsın diyen var...Fazla fikir danışmak da kafa karıştırıyor...Farklı görüşler farklı düşünceler çok gönül neler ister ama :)

Arkadaşlar jantlara nazar değirdiniz. Bu akşam kaldırıma sürttüm hem sağ önü hem arkayı. Sürtme demeyelimde vurdum diyelim. Hava çok yağmurluydu dönüş yaparken ne olduğunu anlamadan oldu bitti. acayipte moralim bozuldu. Aradan 4 saat geçti lastiklerde inme yok. allahtan lastiği yarmadık.

Jantların resimlerini ekliyorum bu jantların tamiri mümkünmü mümkünse kim yapar?

arka jant

24012011051.jpg

ön jant
24012011053.jpg

hakikaten nazar değmiş geçmiş olsun sıkma canını.. lastik - jant tamiri yapan bi yere götürüp göster, tornada düzeltirler diye tahmin ediyorum..

selçuk abicim bozma moralini gerçi bu sabah bende 2 yıldır arabayı koyduğum yerden sinirle çıkarırken ön tamponu sürttüm içim gitti ama zaten gözünmez bile o ufak çizikler. boşver
bi balansa baktır tamam.
bununla geçmiş olsun allah başka kaza bela vermesin bunlar bişey değil.

Geçmiş olsun..işte bu yüzden insan arabasının fotosunu koymaya da yıkayıp gezmeye de korkuyor...Bizim kırmızıda da öyle bi renk varki yeni yıkandığında çok dikkat çekiyor gezerken millet çok bakıyor korkuyorum..Gerçi oda nazarlıklarını alır ara sıra oda ayrı konu :D

Ordaki ana tema ortadaki logo kardeş onları yeni yaptım ondan foto koydum :) Teşekkürler...

Akşam akşam karanlıkta yaptık uzaktan iyi duruyor ama yakından dikkatli bakınca hafif kenar kesimlerde pürüzler var sevdim ama bu işi hoşuma gitti...Daha sonra detaylı güzelce tekrardan çekeceğim inş. bu bana deneyim oldu...Bidahaki sefere yaparken kapı direkleri de dahil olacak...

guzel olmus gercekten... :) detayli fotolari bekleriz abi

Güzel görünüyor Fevzi bilmiyorum kameradan mı ama ilk defa yaptıysan ufak tefek hatalar olur bence fazla kafana takma :D

Bu arada yeni pedallarım geldi çok fena yanıyorlar araca takayım hemen :D

Arkadaşlar jantlara nazar değirdiniz. Bu akşam kaldırıma sürttüm hem sağ önü hem arkayı. Sürtme demeyelimde vurdum diyelim. Hava çok yağmurluydu dönüş yaparken ne olduğunu anlamadan oldu bitti. acayipte moralim bozuldu. Aradan 4 saat geçti lastiklerde inme yok. allahtan lastiği yarmadık.

Jantların resimlerini ekliyorum bu jantların tamiri mümkünmü mümkünse kim yapar?

arka jant

24012011051.jpg

ön jant
24012011053.jpg

bununla geçmiş olsun

Corsa senden ayrılmak istemiyorrr :)

Geri