CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben cuma günü yatırdım 86 tl misss :)

86mı, nasıl ya :D:D 2005 - 2006 o kadar farkediyormu ben 152 TL ödedim

artık bizim araçlar 7 yaş olarak gözküyor alt dilimden seneye senin araçda düşerr

4-6ya girmesi gerekmezmi abi 2005 modelin

bizimki 2004 de 2005 le aynı sanırım vergi 86 tl 2006 lar bi üst :)

araç trafiğe çıktığı anda 1 yaşında olarak hesaplanırr senin hesabında araç ilk yılında 0 yaş olarak geçer ve sıfır çıkan araçlardan vergi alınmaması gerekir

hesap şu 2011 -2005 + 1 : 7

iyi akşamlar millet. Honda Civic 2005 model benzinli 1.6 118 hp otomatik sunrooflu 100 binde. arabayı daha görmedim. araba babamın arkadaşında İstediği fiyat 25 bin.

Takas için haftaya görüşeceğiz. aklıma şimdilik yatmıyor daha lpg bağlatıcam 1.500 lirada öyle bir ekstrası olacak bana.

sizce takasa girmeye değermi?

honda masrafsız güzel bir araç ama satan kişide yakıttan dolayı satıyordur ve bu arada civic in bu modellerinde iç dizaynı hiç hoş değil

masrafsızsa düşünülebilir ama temiz dizel otomatik bumakta sıkıntıı o da ayrı bir sorunn

iyi akşamlar millet. Honda Civic 2005 model benzinli 1.6 118 hp otomatik sunrooflu 100 binde. arabayı daha görmedim. araba babamın arkadaşında İstediği fiyat 25 bin.

Takas için haftaya görüşeceğiz. aklıma şimdilik yatmıyor daha lpg bağlatıcam 1.500 lirada öyle bir ekstrası olacak bana.

sizce takasa girmeye değermi?

iyice bi dusunun derim sonra pisman olucaginiz bi karar almamaniz dilegiyle

Geri