CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
celil şu pedalları fotoğraflada bir görelimmm

hay hay Ali abi..

Fotoraf0170.jpg

Gaz pedalının olduğu yer takılıdeğil elimle tuttum :D Bu pedalı sanırım 2 vida tutuyor bir tanesini gördüm diğerini göremedim ayrıca sanırım birde soketi var ama tam olarak neresinde anlamadım..Ayrıca ben bu gaz pedalını çıkartırsam acaba geri takınca sapıtır mı.. :)

Fevzi bu arda jantlar yanıyor hayırlı olsun sonunda kızdırma bujiside çıkmış sevindim güle güle kullanasın...

Son düzenleme:
hay hay Ali abi..

Fotoraf0170.jpg

Gaz pedalının olduğu yer takılıdeğil elimle tuttum :D Bu pedalı sanırım 2 vida tutuyor bir tanesini gördüm diğerini göremedim ayrıca sanırım birde soketi var ama tam olarak neresinde anlamadım..Ayrıca ben bu gaz pedalını çıkartırsam acaba geri takınca sapıtır mı.. :)

Fevzi bu arda janlar yaıyor hayırlı olsun sonunda kızdırma bujiside çıkmış sevindim gülegüle kullanasın...

Teşekkürler Allah razı olsun kızdırma bujiside kafada hastalık kalmıştı iyi oldu...

Fevzi yanlız buna yay lazım leylek gibi araç :D

fevzi hayırlı olsun jantların.
araban süper olmuş.

Saol abi Allah razı olsun...

Yay takabilecek seviyede kullanılsa araba zaten 14 değil 15 jant almıştım :) jantları 15 olsa yayda olsa cuk diye otururdu aslında...Mecbur yaysız bincez böyle...

Arka stoplar için nasıl bişey yapsak acaba? Gsi stop mu alsak (100 tl nin üstünde ikinci eli yüksek bence :) ) yoksa şeffaf siyah folyo çekiyolar ya ondan mı çeksek? Bu haliyle mi kalsın?

Son düzenleme:
hay hay Ali abi..

Fotoraf0170.jpg

Fevzi bu arda jantlar yanıyor hayırlı olsun sonunda kızdırma bujiside çıkmış sevindim güle güle kullanasın...

Celil iyi günlerde kullan ama gaz pedalı sıkıntı gibi gözüküyorr

Evet Ali abi gaz pedalında sıkıntı var braz traşlanması lazım ama araç üzerinde iken o daracık alanda çalışmak zor bu yüzden sökmem lazım ama onunda taklı olduğu yeri göremiyorum yarın sevise soracağım nasıl sökülüyor diye öğrenirsem atölyeme çekip işlemlere başlıyacağım fotoları yayınlarım burada ;)

ben hala arabayı yıkatamadım yaw :)
haftasonu yağmur yağdı. hala da yağıyor ara ara.
pis pis dolaşıyoruz :)
bu arada vergiyi ödeyen var mı?
world ile ödemeyi düşünüyorum.
bosch car servislerde ücretsiz checkup varmış ama 100 tl üzerindeki vergi ödemelerinde yararlanılabiliyomuş.
bizimkinin de tek taksidi 86 tl . büyük ihtimalle 2 taksidi birden ödeyecem. sırf checkup yaptırabilmek için.

Geri