CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende bi kere beklediğimin bir altını ödeyince artan para acayip tatlı gelmişti.. dediğiniz gibi araç doğduğunda 1 yaşında kabul ediliyo heralde :S neyse biz de 2006 olarak bu sene 150 yatırırz seneye zamla beraber 100 falan olur.. 8-10 milyar vergi verenler var :D

2006-2007 de falan 2004 model 1.9 dobloya 450 tl vergi veriyoduk az paramı 5 katı :)

aslında 1.9 cdti otm. 2006-2005 vectra düşünüyorum ama vergisi yüzünden daha düşünürken vazgeçiyorum :)

boş yer varsa bağlanırr ?? burda geçenlerde ustan-ma sorduğumda tipo torpido lambası işini görür demişti

yer var hatta bi çubukta var o boşuğa girip çıkıyor torpidoyu açınca

iyi akşamlar millet. Honda Civic 2005 model benzinli 1.6 118 hp otomatik sunrooflu 100 binde. arabayı daha görmedim. araba babamın arkadaşında İstediği fiyat 25 bin.

Takas için haftaya görüşeceğiz. aklıma şimdilik yatmıyor daha lpg bağlatıcam 1.500 lirada öyle bir ekstrası olacak bana.

sizce takasa girmeye değermi?

honda gençlerin tercih ettiği modifiyeye çok uygun bir araç ama ben eski kasanın ne içini nede dışını hiç beğenmiyorum.
otomatik oluşu yakıtı çok artıracaktır ki bi arkadaşım işe yürüyerek gitmeye başladı sonrada dayanamadı sattı.
yani dizele alışan bi sürücü için o araba her yakıt alışında içini yakacak tüp de taksan benzinli corsa kadar yakar.
iyi düşünün derim..

1.3 corsadan sonra yakıta yüksek para ödemek adamın içine oturur :)

honda az sorun çok benzin :) ama o kasa nın içi hiç güzel değill

Bende daha vergimi ödeyemedim ilk taksit 288 lira.Annemin arabanın vergiyi ödedik geçen yılın 2. taksidi de kalmış toplamda 1.5 yıllık vergisi 450 lira gibi bişey toyota yaris 1.3 benim araba corsa c 2003 1.7 yıllık vergisi 570 tl civarı.Bu durum bana çok koydu:)

Geri