CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
foto baya karizmatik fevzi abi

Teşekkür ederim...

2009 yazında Niğde-Antalya arası 2005 model 1.5 DCI kango ile yolculuk yaptık.Araç 4 kişi+bagaj tatil malzemeleriyle doluydu.100 km de yaklaşık 5.5 litre yaktı.Kangonun normal bir araca göre kasasını düşünürsek içindeki yükü ve Konya-Antalya arası dağlık yolları.Gayet uygun bence.Ayrıca o zaman kırsal motorin almıştık 15 kuruş yaktı kmde.

Teşekkür ederim...

2009 yazında Niğde-Antalya arası 2005 model 1.5 DCI kango ile yolculuk yaptık.Araç 4 kişi+bagaj tatil malzemeleriyle doluydu.100 km de yaklaşık 5.5 litre yaktı.Kangonun normal bir araca göre kasasını düşünürsek içindeki yükü ve Konya-Antalya arası dağlık yolları.Gayet uygun bence.Ayrıca o zaman kırsal motorin almıştık 15 kuruş yaktı kmde.

cok guzel yakmis 5.5 litre birsey degil o yollar icin... clio lari incelerken gormustum yakit tuketimini... keske gorunumleride corsa gibi olsa...:(

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Canlandırrr nereye kayboldu millet :)

tam zamanında almışsın lastikleri. yinede dikkati elden bırakma buz herşeyi yapabilir.
fotolarda karpostallık olmış maşallah..

yol tam kayıp vurmalık duruyo. bak demedi deme buna vururlar burda bu gece. yarında gelip bana kufur edersin açtın ağzını diye :mad::kop:

O sırada don yoktu zaten kar yeni bastırmıştı. 1-2 saat sonra aracı oto parka çektim karda dışarda bırakırmıyım apartmanımızın otoparkı sağolsun ;) Diğer fotolardan da belli otoparktan çıktığı o kadar kar yağdı aracın üstünde 1 gram kar yok.Gece oto parka koyduğumda 3-4 cm kar vardı üstünde sıyırmadım bile sabaha kadar bigüzel erimiş :D

Geri