CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
renaultta bulaşmayın derim sonrada başınız yanar ayrıca sıfır alıkende aradın oarasının burasının değiş olması durumu var

eyvala abicim... yok benim derdim alinabilicek en ekonomik araci yorumlamak... malum ogrenciyiz... illa alicaklar diyede degil... univetsiteli artis demesinler bize :) benim gonlumde bu foruma girerken astra g vardi sonra pejo filan karsilastirma yaptik 206 dir 307 dir... en son olarak corsa c 1.3 cdti de kaldim... aracin gorunumu ve motor secenegi cok guzel... clio ile onu asla karsilastiramam gonlumde sadece merak acisindan sormustum... insalla yakin zamanda bi corsa c 1.3 cdti sahibi eder allah beni :)... bulgaristanda 4000 5000 e var temiz araclar ama kismet...

eyvala abicim... yok benim derdim alinabilicek en ekonomik araci yorumlamak... malum ogrenciyiz... illa alicaklar diyede degil... univetsiteli artis demesinler bize :) benim gonlumde bu foruma girerken astra g vardi sonra pejo filan karsilastirma yaptik 206 dir 307 dir... en son olarak corsa c 1.3 cdti de kaldim... aracin gorunumu ve motor secenegi cok guzel... clio ile onu asla karsilastiramam gonlumde sadece merak acisindan sormustum... insalla yakin zamanda bi corsa c 1.3 cdti sahibi eder allah beni :)... bulgaristanda 4000 5000 e var temiz araclar ama kismet...

valla az yakar ama birmasraf çıkar altından kalkamazsın 2006 model clio da ilk önce şanzıman ağrızası verdi ilk yıl değiştirmediler garantiden nese araba gidiyor diye pek üstünde durmadık sonra far sinyal kolu bozuldu 2010 da 325tlçik verdik bir hafta sonra bu seferde gelen parça bozukmuş sinyal takılı kalıyordu onu değiştirdiler garantiden en sonda direksiyon mili sağa sola dönerken çiyy çuyy ötüyordu nese git gel yapa yapa bir abiyle tanıştım sağolsun çoğu işimi bedavaya yaptı onunda hakkını yiyemem doğrusu ayrıca ordan burdan gelen seslerde baş belasıydı benim için:D

beyler benim araba bugun çalıştıktan 2 dakika sonra arıza ışığı yaktı.
2 kere istop edip çalıştırdım yanmaya devam etti.
10 km sonra istop edip çalıştırdım yanmadı tekrar.
10 gün içinde özel servise cihaza bağlatacağım ama sizin başınıza geldimi böyle birşey. neden yanar bu ışık?

beyler benim araba bugun çalıştıktan 2 dakika sonra arıza ışığı yaktı.
2 kere istop edip çalıştırdım yanmaya devam etti.
10 km sonra istop edip çalıştırdım yanmadı tekrar.
10 gün içinde özel servise cihaza bağlatacağım ama sizin başınıza geldimi böyle birşey. neden yanar bu ışık?

Isıtma bujisi, immobilizer, egr valfi muhtemel arızalar.

valla galeri mi ben de bilemedim. o civarda varmış bi kaç tane ama ben göremedim orda aracı. yolum düşerse tekrar bakarım. herzaman yardımcı oluruz.
Teşekkürler Yavuz abi hani işin düşmezsede sorun değil benim için dediğim gibi 2 haftaya geleceğim zaten olmadı ayarlayıp birliktede gidebiliriz.. Aslında bayada iyi olur çünkü oraları hiç mi hiç bilmiyorum ben :( giderim oraya 10 saat dükkan ararım saf saf :D

benim aracın kayışından ses geliyor genelde ilk çalıştırmada daha çok geliyor bugün servise gittim bir sorun çıkarmaz dediler sadece ses yapar dediler benim kafama takıldı galiba v kayışı idi serviste değişirse 70 80 civarı masraf çıkıyorrr

aynı sorun bendede var...aracı ilk çalıştırdığımda aracın sesi farklı çıkıyor sonra normale dönüyor...benim ki soğuk hava şartlarından da kaynaklanıyor olabilir mi ???

Teşekkürler Yavuz abi hani işin düşmezsede sorun değil benim için dediğim gibi 2 haftaya geleceğim zaten olmadı ayarlayıp birliktede gidebiliriz.. Aslında bayada iyi olur çünkü oraları hiç mi hiç bilmiyorum ben :( giderim oraya 10 saat dükkan ararım saf saf :D

sen geleceğin zaman haber ver. ama haftasonu olursa daha iyi olur. haftaiçi çalışıyoruz malum :)

benim aracın kayışından ses geliyor genelde ilk çalıştırmada daha çok geliyor bugün servise gittim bir sorun çıkarmaz dediler sadece ses yapar dediler benim kafama takıldı galiba v kayışı idi serviste değişirse 70 80 civarı masraf çıkıyorrr

tısır tısır bi ses olsa gerek, bendede var o ses

Geri