Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renaultta bulaşmayın derim sonrada başınız yanar ayrıca sıfır alıkende aradın oarasının burasının değiş olması durumu var
eyvala abicim... yok benim derdim alinabilicek en ekonomik araci yorumlamak... malum ogrenciyiz... illa alicaklar diyede degil... univetsiteli artis demesinler bize benim gonlumde bu foruma girerken astra g vardi sonra pejo filan karsilastirma yaptik 206 dir 307 dir... en son olarak corsa c 1.3 cdti de kaldim... aracin gorunumu ve motor secenegi cok guzel... clio ile onu asla karsilastiramam gonlumde sadece merak acisindan sormustum... insalla yakin zamanda bi corsa c 1.3 cdti sahibi eder allah beni ... bulgaristanda 4000 5000 e var temiz araclar ama kismet...
beyler benim araba bugun çalıştıktan 2 dakika sonra arıza ışığı yaktı.
2 kere istop edip çalıştırdım yanmaya devam etti.
10 km sonra istop edip çalıştırdım yanmadı tekrar.
10 gün içinde özel servise cihaza bağlatacağım ama sizin başınıza geldimi böyle birşey. neden yanar bu ışık?
Teşekkürler Yavuz abi hani işin düşmezsede sorun değil benim için dediğim gibi 2 haftaya geleceğim zaten olmadı ayarlayıp birliktede gidebiliriz.. Aslında bayada iyi olur çünkü oraları hiç mi hiç bilmiyorum ben giderim oraya 10 saat dükkan ararım saf safvalla galeri mi ben de bilemedim. o civarda varmış bi kaç tane ama ben göremedim orda aracı. yolum düşerse tekrar bakarım. herzaman yardımcı oluruz.
Teşekkürler Yavuz abi hani işin düşmezsede sorun değil benim için dediğim gibi 2 haftaya geleceğim zaten olmadı ayarlayıp birliktede gidebiliriz.. Aslında bayada iyi olur çünkü oraları hiç mi hiç bilmiyorum ben giderim oraya 10 saat dükkan ararım saf saf
benim aracın kayışından ses geliyor genelde ilk çalıştırmada daha çok geliyor bugün servise gittim bir sorun çıkarmaz dediler sadece ses yapar dediler benim kafama takıldı galiba v kayışı idi serviste değişirse 70 80 civarı masraf çıkıyorrr