CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fevzi lastikler karda nasıl dı

Abi karda mükemmel. Zaten sulu kar ve buzda hiçbi lastikten performans bekleyemeyiz hepsi kayar :) Kalkışları falan güven veriyo yolda kendini belli ediyor fotoğraflardan da belli kara nasıl tutunduğu :)
Dikkatimi çeken birşey oldu fren pedalı sertleşti karda abs den falan mı acaba?

tam zamanında almışsın lastikleri. yinede dikkati elden bırakma buz herşeyi yapabilir.
fotolarda karpostallık olmış maşallah..

Teşekkür ederim abi..Buz korkutuyor zaten bu saatte eve gelmezdim de baktım don falan kendini göstermeye başladı kaçtım :) Üzerinde energy saver'lar olsa çıkamazdım heralde dışarı nolur nolmaz diye :) Tanıdığın aracı var lastikleri yeni almıştı pirelli 4 mevsim araç connect ona da bindim kar lastiğinin farkı çok belli :)

iyi akşamlar millet. Honda Civic 2005 model benzinli 1.6 118 hp otomatik sunrooflu 100 binde. arabayı daha görmedim. araba babamın arkadaşında İstediği fiyat 25 bin.

Takas için haftaya görüşeceğiz. aklıma şimdilik yatmıyor daha lpg bağlatıcam 1.500 lirada öyle bir ekstrası olacak bana.

sizce takasa girmeye değermi?
selçuk bey sizin jantlar combo jantımı acabag..

arkadaşlar hiç alakasız olacak ama corsa d cdtilerin motor kodu nerede yazar biliyor musunuz konuda açtım ama yazan olmadı babam karşılaştırmak istiyormuş

Ali abi ben Denizlide yaşıyorum artık arada bir gidiyorum istanbul'a bu ara hiç gitmedim gidince bakacağım muhtemelen bir abimiz burada bakayım demişti ama sanırım oda bakamadı.. Bu arada abi hani opel ambleminin fonuna uysun diye sarı yaptım oraları aacın dış kısmındada sarı şerit çekmek istiyorum onunla uyması açısından sarı güzel gibi geldi :D

yazacaktım unuttum. ben o arabayı göremedim yaw. geçenlerde geçtim o civarlardan ama piyasada yoktu öyle bir araba. sanırım sadece gelip resmini çekmiş orda bilemiyorum.

yazacaktım unuttum. ben o arabayı göremedim yaw. geçenlerde geçtim o civarlardan ama piyasada yoktu öyle bir araba. sanırım sadece gelip resmini çekmiş orda bilemiyorum.
:D Yavuz abi hah yaw kimin söylediğini unuttum bende kusura bakma :) Abi peki oyle bir galeri tarzında yer mi orası hani galeri ise filan genelde daha üst model araçları koyuyorlar vitrine eskilerini otoparka çekiyorlar.Gerçi 2 haftaya kalmadan istanbula gideceğim ama hani görülmeye değer değilse uğramam oralara diye düşünüyorum.. O yüzden gidilip bakılsa iyi olur demiştim :) Gerçi aracın boyalı olduğu aşikarda önemli olan pertten dönme şaside ağır problemler varsa başa bela almaya gerek yok :)

valla galeri mi ben de bilemedim. o civarda varmış bi kaç tane ama ben göremedim orda aracı. yolum düşerse tekrar bakarım. herzaman yardımcı oluruz.

Geri