CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sen geleceğin zaman haber ver. ama haftasonu olursa daha iyi olur. haftaiçi çalışıyoruz malum :)

Tamam Yavuz abi zaten hafta sonu orada olacağım pm atarım buradan sana geldiğim zaman ;)..

Bu arada v kayışı muhbbeti geçmiş bendede aynı olay vardı ötüyordu değiştirdim fakat motorda bir gaz yememezlik var viteslerde harıldıyor özellikle 1-2 arası dizel gibi ses çıkarıyor araç bu neden kaynaklanır ki?Triger zinciri değişecek dedi bağzı servisler ama daha 48.000 de araba zincir bu kadar erken mi değişir? Bu arada bujilerde 1 ayda kurum birikmesi normalmidir?

Tamam Yavuz abi zaten hafta sonu orada olacağım pm atarım buradan sana geldiğim zaman ;)..

Bu arada v kayışı muhbbeti geçmiş bendede aynı olay vardı ötüyordu değiştirdim fakat motorda bir gaz yememezlik var viteslerde harıldıyor özellikle 1-2 arası dizel gibi ses çıkarıyor araç bu neden kaynaklanır ki?Triger zinciri değişecek dedi bağzı servisler ama daha 48.000 de araba zincir bu kadar erken mi değişir? Bu arada bujilerde 1 ayda kurum birikmesi normalmidir?

ben sana şimdi cebimi pm atıyorum ararsın geldiğinde.

kasnak değişti yine sabah aynı ses devam ediyıor kayış sağlam demişlerdi serviste kayışın üstüne su döktüğümde ses kesiliyor sağlam parçayı mı değiştirdiler ne yaptılar anlamadımm başlıycam böyle servise %30 indirim var diye dirdik servise sıkıntı devam ediyıorr haftaya anca ereğliye geçerimm 1 hafta kadar böyle devam

yetkili servislerin kalitesi bayağı düştü.
doğru dürüst bakmadan şunu değiştir bunu değiştir. fiyasko..
bu ara herkesin araba bozuldu mu ne? benim ışık hala yanıyor %90 kızdırma bujisinden sabah 6-7 marşta zor çalıştırdım.

motor soğukken çalıştırdığımdaşıngırtı şekilden bir ses geliyır ısındıktan sonra ses yok dün opel tümar ereğli servisine gittim araç ta 5 yaşını doldurdu diye %30 indirim yararlanalım garanti olsun neyse sesin kayıştan değil kasnaktan olduğunu dile getirdiler ve ben daha önceden kayışın hiç değişmediğini kontrol edilmesini söyledim baktılar kayışta çatlak namına herhangi bir şey olmadığını ve kasnak değiştiği zamn sorun çözüleceğini dile getirdiler

neyse parça değişti bugün sabah aracı çalıştırdım yine şıngır şıngır başladı tabii ben bu arada ereğliden ayrıldım şimdi aradım servisi bana dedikleri kasnak zaten üretim aşamasında hatalı bir ürün olduğunu zaten onun değişmesi gerektiği ve şu an servise gelmemi ayrıca kayışıda değiştirelim diyorlarr

ölür müsüm öldürür müsün ??? kardeşimm bu ne iş

motor soğukken çalıştırdığımdaşıngırtı şekilden bir ses geliyır ısındıktan sonra ses yok dün opel tümar ereğli servisine gittim araç ta 5 yaşını doldurdu diye %30 indirim yararlanalım garanti olsun neyse sesin kayıştan değil kasnaktan olduğunu dile getirdiler ve ben daha önceden kayışın hiç değişmediğini kontrol edilmesini söyledim baktılar kayışta çatlak namına herhangi bir şey olmadığını ve kasnak değiştiği zamn sorun çözüleceğini dile getirdiler

neyse parça değişti bugün sabah aracı çalıştırdım yine şıngır şıngır başladı tabii ben bu arada ereğliden ayrıldım şimdi aradım servisi bana dedikleri kasnak zaten üretim aşamasında hatalı bir ürün olduğunu zaten onun değişmesi gerektiği ve şu an servise gelmemi ayrıca kayışıda değiştirelim diyorlarr

ölür müsüm öldürür müsün ??? kardeşimm bu ne iş

allah sabır versin. komedi gibi. aslında işi gücü bırakıp uğraşacaksın. eski parça sendeyse götüreceksin değiştir kardeşim al parçanı diyeceksin. tüketici hakları var..

bu arada navi şarj fotosu bekliyorum senden. parça geldi özel servise götürmeyi düşünüyorum hem yanan lamba için hemde bu şapka için. şimdi düz elektrikçi tırnaklarını felan kırmasın. özel serviste uğraşırmı bakıcaz artık.

Geri