CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Isıtma bujisi, immobilizer, egr valfi muhtemel arızalar.

ısıtma bujisinden şüpheleniyorum. ilk basmada almadığı oldu marşı 1-2 kere.
inşallah öyledir. ucuza kapatırız..

kayış olayıda standart arkadaşlar. 5 dakka cıyk cıyk ötüyor. banada problem yok dediler.
ama 100 bini geçince araba sanayi istiyor bizde para vererekten motor öğreniyoruz.

selçuk sende yarım usta sayılırsın abicim artık.

valla az yakar ama birmasraf çıkar altından kalkamazsın 2006 model clio da ilk önce şanzıman ağrızası verdi ilk yıl değiştirmediler garantiden nese araba gidiyor diye pek üstünde durmadık sonra far sinyal kolu bozuldu 2010 da 325tlçik verdik bir hafta sonra bu seferde gelen parça bozukmuş sinyal takılı kalıyordu onu değiştirdiler garantiden en sonda direksiyon mili sağa sola dönerken çiyy çuyy ötüyordu nese git gel yapa yapa bir abiyle tanıştım sağolsun çoğu işimi bedavaya yaptı onunda hakkını yiyemem doğrusu ayrıca ordan burdan gelen seslerde baş belasıydı benim için:D

baya bezdirmis desenize bu arac sizi :)

corsa c de 44 litre fabrika verisi deposu var... gercekten aracta hic yakit kalmayinca araci fullediginizde 44 litreyi buluyomu?

Arkadaşlar mrb 2oo1 corsa comfort aldım jant olarak bbs rs dusunuorum ne dersınız ??

güzel durur ama yay şart

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

bu arada araçta gelen ses bugün beni servis yoluna soktu ve sesin kayıştan değil kasnaktan olduğu anlaşıldı kasnak değişti serviste toplamda işçilikle beraber 108 tlye takılda 0 indirim uygulandı

Cihazımız imalat esnasında AC adaptörü ile şarj edilmiş olup, cihazınızı USB kablo yada araç şarjı ile şarj edebilirsiniz. AC adaptörü temin etmek istiyorsanız piyasadan 5 volt 800 mili amper ve üstü adaptör satın alabilirsiniz.

diye bir yazı var ama cihazın arkasında da 3,7v/1700mAH yazıyor.
nerden anlıyacaz ki?

Cihazımız imalat esnasında AC adaptörü ile şarj edilmiş olup, cihazınızı USB kablo yada araç şarjı ile şarj edebilirsiniz. AC adaptörü temin etmek istiyorsanız piyasadan 5 volt 800 mili amper ve üstü adaptör satın alabilirsiniz.

diye bir yazı var ama cihazın arkasında da 3,7v/1700mAH yazıyor.
nerden anlıyacaz ki?

yukarıda linkini verdiğiniz tarzda bir usb şarj aleti işinizi görecektir.

bu arada araçta gelen ses bugün beni servis yoluna soktu ve sesin kayıştan değil kasnaktan olduğu anlaşıldı kasnak değişti serviste toplamda işçilikle beraber 108 tlye takılda 0 indirim uygulandı

cik cik cik diye öter. Şarj dinamo kasnağını bende değiştirmiştim geçen yaz.

Geri