Arkadaşlar mrb 2oo1 corsa comfort aldım jant olarak bbs rs dusunuorum ne dersınız ??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Isıtma bujisi, immobilizer, egr valfi muhtemel arızalar.
valla az yakar ama birmasraf çıkar altından kalkamazsın 2006 model clio da ilk önce şanzıman ağrızası verdi ilk yıl değiştirmediler garantiden nese araba gidiyor diye pek üstünde durmadık sonra far sinyal kolu bozuldu 2010 da 325tlçik verdik bir hafta sonra bu seferde gelen parça bozukmuş sinyal takılı kalıyordu onu değiştirdiler garantiden en sonda direksiyon mili sağa sola dönerken çiyy çuyy ötüyordu nese git gel yapa yapa bir abiyle tanıştım sağolsun çoğu işimi bedavaya yaptı onunda hakkını yiyemem doğrusu ayrıca ordan burdan gelen seslerde baş belasıydı benim için
Arkadaşlar mrb 2oo1 corsa comfort aldım jant olarak bbs rs dusunuorum ne dersınız ??
ali şu navi nin şarzını torpido da nasıl bağlandı bi foto koyabilir misin müsait olunca.
şapka kargoda. bi usbli çakmaklık almayı düşünüyorum duruma göre.
http://www.hepsiburada.com/Liste/mo...ls.aspx?productId=otm130011&categoryId=252871
Cihazımız imalat esnasında AC adaptörü ile şarj edilmiş olup, cihazınızı USB kablo yada araç şarjı ile şarj edebilirsiniz. AC adaptörü temin etmek istiyorsanız piyasadan 5 volt 800 mili amper ve üstü adaptör satın alabilirsiniz.
diye bir yazı var ama cihazın arkasında da 3,7v/1700mAH yazıyor.
nerden anlıyacaz ki?
bu arada araçta gelen ses bugün beni servis yoluna soktu ve sesin kayıştan değil kasnaktan olduğu anlaşıldı kasnak değişti serviste toplamda işçilikle beraber 108 tlye takılda 0 indirim uygulandı