CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu corsa dlerin torpidolarındaki ışık olaynıda çözdüm serviste 100 liraya takıyorlarmış yanlız her servis bilmiyor bursada izmir yolundaki neskar yok öyle bişey dedi istanbul yolundakide yapılıyor dediler 100 tl masrafı varmış yaptırmak isteyen arkadaşlar olursa ona göre sorsunlar

:eek: neymiş o öyle o paraya komple aracın içini disko havasına büründürürüm hatta tavandan disko topu bile sallandırırım :)

pazartesi ben bu işe bir el atayım bakalım sanayide ne kadara mal edecezzz

100 tl ye reina yapıyorlar

300 500 300 500 eller havayaa

Günaydınn...Tekerler offsetinden dolayı eskisine göre daha dışarda olduğu için yanlardan çamur atıyor...Az bi sudan yavaşca gecsem bakıyorm ön kapılara ve arka tampona hemen çamur sıçramış...Çamurluk taksam yakışmaz diye düşünüyorum ama başkada çözüm yok napcaz acaba bu işi?

arkadaşlar çatlak kırık patlak yamuk göçük hiç farketmez corsa c far takımı arıyorum. bişeye bakmam gerekiyorrr :) varsa çöpe attığınız, kenara fırlattığınız, dolaba sakladığınız çıkma far takımınız ( dandik birşey olmasını ıstemem tamamen ekonomik, çünkü birşey deneyip çöpe atacağım ) bana ulaşabilirmisiniz :)

Günaydınn...Tekerler offsetinden dolayı eskisine göre daha dışarda olduğu için yanlardan çamur atıyor...Az bi sudan yavaşca gecsem bakıyorm ön kapılara ve arka tampona hemen çamur sıçramış...Çamurluk taksam yakışmaz diye düşünüyorum ama başkada çözüm yok napcaz acaba bu işi?
bendede aynı problem var malesef ya tozluk gibi bişi takılacak yada wide body kit yapılacak tabi jantlarda değiştirilebilir ama ben wide body kit taraftarıyım :) Gerçi piyasada düzgün bir body kitte yok :(

arkadaşlar çatlak kırık patlak yamuk göçük hiç farketmez corsa c far takımı arıyorum. bişeye bakmam gerekiyorrr :) varsa çöpe attığınız, kenara fırlattığınız, dolaba sakladığınız çıkma far takımınız ( dandik birşey olmasını ıstemem tamamen ekonomik, çünkü birşey deneyip çöpe atacağım ) bana ulaşabilirmisiniz :)
Bende var ama satarken orjnal satmak istediğim için yedekte duruyor.. ;) Ne deneyecen ki ? :confused:

yok abii bana oyle takılcak pozisyonda bi far lazım değil. proje olarak kullanıcam. bixenon mercek sığıyormu dıye kesip bakıcam. sığıyorsa benimkini kesip ona takıcam. benim farları ben yeni aldım zaten. yani kesip bakıp atıcam. camı falan olmasına da gerek yok. arkası olsun yeter :)

yok abii bana oyle takılcak pozisyonda bi far lazım değil. proje olarak kullanıcam. bixenon mercek sığıyormu dıye kesip bakıcam. sığıyorsa benimkini kesip ona takıcam. benim farları ben yeni aldım zaten. yani kesip bakıp atıcam. camı falan olmasına da gerek yok. arkası olsun yeter :)
Ben hemen söyliyeyim Bixenon mercek sığar ama alacağın merceğin boyu ve genişliği önemli tabi bu arada cosmo farı mı seninki yoksa stok halojen mi aldın? Eğer halojen aldı isen işin epey bir zor zira mercek yuvaları önceden belirli olmadığı için oturtturmak ve ayarlamak adamı çileden çıkarır..2. el 100 liraya bile sonar görmüştüm onlardan alsaydın işin daha basit olacaktı...Mesela bende sonar angel var 2. el aldım megan mercekleri var üzerinde.6000k monza xenon var şimdi ışık yeterli mi diye soracak olursan kesinikle yetersiz diyebilirim.Ama sonarın orjinal merceklerinin verdiği ışığıda gördüm rezalet ötesi. Bu işte aslında 2 altın kural var malzemede ucuza kaçmıyacan ve kullandınmı 4300k orjinal xenon kullanacan :)
Benimde angellarım söndü aslında zamanım olsa camları açıcam angelları filan değiştirecem,bununla birlikte bixenonada geçmeyi düşünüyorum fakat hela blastlar filan pahalı baya o yüzden yeltenmiyorum önce parçaları alıp sonra girişmek lazım :)

Son düzenleme:
Geri