Ben hemen söyliyeyim Bixenon mercek sığar ama alacağın merceğin boyu ve genişliği önemli tabi bu arada cosmo farı mı seninki yoksa stok halojen mi aldın? Eğer halojen aldı isen işin epey bir zor zira mercek yuvaları önceden belirli olmadığı için oturtturmak ve ayarlamak adamı çileden çıkarır..2. el 100 liraya bile sonar görmüştüm onlardan alsaydın işin daha basit olacaktı...Mesela bende sonar angel var 2. el aldım megan mercekleri var üzerinde.6000k monza xenon var şimdi ışık yeterli mi diye soracak olursan kesinikle yetersiz diyebilirim.Ama sonarın orjinal merceklerinin verdiği ışığıda gördüm rezalet ötesi. Bu işte aslında 2 altın kural var malzemede ucuza kaçmıyacan ve kullandınmı 4300k orjinal xenon kullanacan
Benimde angellarım söndü aslında zamanım olsa camları açıcam angelları filan değiştirecem,bununla birlikte bixenonada geçmeyi düşünüyorum fakat hela blastlar filan pahalı baya o yüzden yeltenmiyorum önce parçaları alıp sonra girişmek lazım
ben odaklama da sorun yaşayacagımı sanmıyorum. duvarda uygulama yapacağım orjınal halojenlerime. ama işte kilit nokta bu ; diyorsunuz ya "Bixenon mercek sığar ama alacağın merceğin boyu ve genişliği önemli tabi" işte bunu denemem lazım önce. uygulama da sıkıntı olmaz da doğru merceğı bulmak gerek. belki bende megane cıkması Valeo H7 mercek uygularım. sizden gece görüş alabilirmiyim. ben normalde halojenlere xenon uyguladım ışık çok dağılıyor ve insanların gözünü alsın ıstemıyorum.