CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arka rezistanslar hemen çalışıyor mu abi senin araçta ben basıyorum hemen etki ettiğini falan göremiyorum o biraz uzun mu sürüyor ?

yoksa bizdeki iptall mi :)

bugün aracıma akşam 5 gibi bindim ve tabii de aracın içerisi soğuk olduğu ben ve bir kaç arkadaşım araca bindik ve aracın içersi buhar oldu bende hemen resiiztansı .çalıştırdım bastıktan çok kısa bir süre sonra arka camlarda çizik şeklinde buharı yok etti

tamamen yok olması için beklemek gerekiyor tabii kide anında geçen bir durum değil

sonarın orjinal merceklerini gelip benim aracımda görmeni isterdim aydınlatması muazzam derecede iyi. Fakat ayarı adamı çileden çıkarır.
Memnun kalmışsan zaten abi sorun yok ta ben beğemmiştim değiştirdim o da kaç sene sonra artık milandını doldurdu revizyon istiyor :) Bu arada Selçuk abi sen 4300k xenonla mı kullandın bu sonarları onuda merak ettim ?

lastikler biraz etlii

bu arada cosmonun orjinal merceklerinde iş yokkk sakın cosmo mercek takmayınnn

Ali abi cosmonun mercekler zaten halojen ampul merceği diye biliyorum ben o yüzden xenonlardan performans alınamıyor sanırım..

Son düzenleme:
Memnun kalmışsan zaten abi sorun yok ta ben beğemmiştim değiştirdim o da kaç sene sonra artık milandını doldurdu revizyon istiyor :) Bu arada Selçuk abi sen 4300k xenonla mı kullandın bu sonarları onuda merak ettim ?

Ali abi cosmonun mercekler zaten halojen ampul merceği diye biliyorum ben o yüzden xenonlardan performans alınamıyor sanırım..

8000 k ile kullanıyorum. Ama bendeki far motorlu olan modeli. sonarın 2 modeli var diye biliyorum.

neyse ben benim farların için D2S bi-xenon mercek montajı yapayım bari. Bakalım sonuç nasıl olacak. Uzun farlardan paralel çekeceğim ve bi xenon perdeyi kaldırıp uzunları da oradan çakacak. bakalım duruma gore belki uzun ampulunu çıkarırım sadece bi-xenon mercek kullanırım. yada hem bi-xenon uzunları çakar, hemde uzun farlar yanar. 1 aya kadar bu işe el atacağım. inşallah utandırmaz bizi bu iş. malum farlarımı yeni aldım. çöp etmek istemiyorum :)

arabanın arka camına iki kelimelik bi söz yazsam apaçi işi mi olur ne diyosunuz :) sol üst köşeye çok bellii olmuyacak şekilde koyu gri harflerle "işim olmaz..! " diye :)

arabanın arka camına iki kelimelik bi söz yazsam apaçi işi mi olur ne diyosunuz :) sol üst köşeye çok bellii olmuyacak şekilde koyu gri harflerle "işim olmaz..! " diye :)

:D bende "arabamı tek,diğerlerini yan geçerim" mi yazdırsam :D Şaka bir yana gerek yok yav bence yazıya mazıya...

Geri