Arka rezistanslar hemen çalışıyor mu abi senin araçta ben basıyorum hemen etki ettiğini falan göremiyorum o biraz uzun mu sürüyor ?
yoksa bizdeki iptall mi
yoksa bizdeki iptall mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Memnun kalmışsan zaten abi sorun yok ta ben beğemmiştim değiştirdim o da kaç sene sonra artık milandını doldurdu revizyon istiyor Bu arada Selçuk abi sen 4300k xenonla mı kullandın bu sonarları onuda merak ettim ?sonarın orjinal merceklerini gelip benim aracımda görmeni isterdim aydınlatması muazzam derecede iyi. Fakat ayarı adamı çileden çıkarır.
lastikler biraz etlii
bu arada cosmonun orjinal merceklerinde iş yokkk sakın cosmo mercek takmayınnn
Memnun kalmışsan zaten abi sorun yok ta ben beğemmiştim değiştirdim o da kaç sene sonra artık milandını doldurdu revizyon istiyor Bu arada Selçuk abi sen 4300k xenonla mı kullandın bu sonarları onuda merak ettim ?
Ali abi cosmonun mercekler zaten halojen ampul merceği diye biliyorum ben o yüzden xenonlardan performans alınamıyor sanırım..
arabanın arka camına iki kelimelik bi söz yazsam apaçi işi mi olur ne diyosunuz sol üst köşeye çok bellii olmuyacak şekilde koyu gri harflerle "işim olmaz..! " diye