CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
8000 k ile kullanıyorum. Ama bendeki far motorlu olan modeli. sonarın 2 modeli var diye biliyorum.
Valla olabilir abi ben 2. el aldım bu farları zaten.ben ojinal motorları kulanmaya çalıştım ama otormadı neyse sağlık olsun belki motorlu olanlarında mercek kalitesi arttırılmış bile olabilir..

neyse ben benim farların için D2S bi-xenon mercek montajı yapayım bari. Bakalım sonuç nasıl olacak. Uzun farlardan paralel çekeceğim ve bi xenon perdeyi kaldırıp uzunları da oradan çakacak. bakalım duruma gore belki uzun ampulunu çıkarırım sadece bi-xenon mercek kullanırım. yada hem bi-xenon uzunları çakar, hemde uzun farlar yanar. 1 aya kadar bu işe el atacağım. inşallah utandırmaz bizi bu iş. malum farlarımı yeni aldım. çöp etmek istemiyorum :)

Hadi bakalım hayırlısı belki senden gaza gelip bende yapabilirim :)

bugün fırsat bulursam şu torpida aydınlatması için sanayiye gidecemm

Takipteyiz Ali abi masraf ne kadar çıkacak bir bakalım..

bilemedim :D apaçi stylaaa :D
:D

Üye otomobilleri bölümünde 5 kişi gözüküyor hepsi de corsa c sahibi :D
corsacılar her daim hazırda şaka maka herkes boş durmuyo corsacılardan illaki bir ilave yapılıyor :D

fevzi çamurluk işini boşver 1 ay sonra yaz gelecek, yazıyıda sosyal paylaşım sitelerine yaz bence mesaj alınır. ilgili kişi tarafından :)

arıza lambası kızdırma bujısinden yanmış 1 tanesi bozulmuş. adamı tembihliyordum ki al abi dedi elime verdi bujıyi. 30 saniye sürmedi. sen arabayı oraya götürme bence bidaha. onu nasıl kırmış anlamadım hala.

Sen anladın beni abi ya :D yanlız 1 kişiye değil 1 den fazla kişiye gidecek o laf o derece yani :) Çamurluk işi de canımı sıktı resmen arabanın yan tarafları komple çamur diğer tarafla parıl parıl sanki yandan ateş şekli çıkarttırmış gibi :D bu iş yazında ufak bi su birikintisinden geçtiğimde canımı sıkacak ??

Bende de junyan var bende çok memnunum görüntüden 1-2 fotosunu atıyım da siz de görün cam gibi mubarek 6000k monza :) ilerde nası olur bilemem ama :)

arkadaşlar bu volant nedir neyin nesidir. selçuk yaptırmıştı galiba nasıl bozuluyor ne kadara mal oluyor. pahalı diye biliyorum. sanayide adam çalıştırırken şöyle marş basıpta tam çalıştığı anda sanki tak tak gibi yapıyor. bu ne dedim volant vuruyor bunlar vurmalı dedi. napcaz dedim bu daha çok götürür vursun iyice bitene kadar dedi.
merak ettim.
yanlız bişey söylim bu arabaların bozulan yerleri standart aynı.

bu arada v kayışı hakkında güzel paylaşım olmuş ali. usta olcaz hep beraber :)

ah ah abi şöyle bir tane liftim ve snap-on komple alet dolabım olsa herşeyini kendim yaparım walla :D

16930551.jpg

37416837.jpg

35182427.jpg

42431521.jpg

34739995.jpg

Fotolarda desen daha çok belli oluyor neden öyle oluyo bilemedim. Normalde bu kadar belli değil desen çizgileri :D

Son düzenleme:

Fotolarda desen daha çok belli oluyor neden öyle oluyo bilemedim. Normalde bu kadar belli değil desen çizgileri :D

walla onu bilmemde bu ampuller baya bir beyazmış :) Benim ampülde maviye kaçıyor o yüzdende uzun yolda gözlerimi ağrıtıyor 4300k yı o üzden alacağım zaten malum gözlükte kullanıyorum ben gözlerim baya bir hassas..

Son düzenleme:
walla onu bilmemde bu ampuller baya bir beyazmış :)

Tam istediğim rengi tutturdum florasan sanki :D Birde yer biraz topraklı olduğundan daha sarı duruyor normalde daha bi beyaz..

Bana da bundan sonra sarı ampuller çok boğuk gelmeye başladı sanki üzerime afakanlar basıyo gibi oluyo sarı ampullü araca binince :)

100_2393.png

Ali bak burada ne var :)

Sanırım şerit led takmış yapan kişi aslında sende böyle birşey yapabilirsin. Şeritledler yapışkanlı sadece elektriği alacağın yeri bulacaksın.

IMG_0318.png

IMG_0316.png

3. fren lambası gayet güzel olmuş bir zamanlar yapmayı istemiştim sonradan unuttum gitti.

Geri