CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet güzel çalışma olmuş torpido gözüne dediğin gibi led yada tipoaların torpido işıkları uyar deniliyor bide onlara bakacam

arka stop işide güzel olmuş acaba bizim arka 3. stopların önüne corsa yazısı kessek onuda bu kırmızı ışıkla ile cam arasına sıkıştırabilsek aynı sonuca ulaşabiliriz galibaa

evet güzel çalışma olmuş torpido gözüne dediğin gibi led yada tipoaların torpido işıkları uyar deniliyor bide onlara bakacam

arka stop işide güzel olmuş acaba bizim arka 3. stopların önüne corsa yazısı kessek onuda bu kırmızı ışıkla ile cam arasına sıkıştırabilsek aynı sonuca ulaşabiliriz galibaa

aynen öyle sticker yaptırmak gerekiyor. Yazıların içi boş kalacak şekilde yapıştıracaksın.

Secuk abi çalışmalar güzel birer örnek yapılabilir.. ;) Benim asıl sana sormak istediim konu spoiler irmscher tipi seninki gibi mi taksam 2. versiyonu da olabilir yoksa sri tipmi karar veremedim :confused:

Secuk abi çalışmalar güzel birer örnek yapılabilir.. ;) Benim asıl sana sormak istediim konu spoiler irmscher tipi seninki gibi mi taksam 2. versiyonu da olabilir yoksa sri tipmi karar veremedim :confused:

bence spoiler olarak bulabilirsen bendeki irmscher modelini takmalısın kesinlikle.

arkadaşlar far konusu gündemde bayağı. kullanılmaz halde angel far var. hikayesini özet geçeyim. angel hevesi ile internetten aldım 2. el her tarafı kırık dökük çıktı tırnaklar mercek felan. adam parayı geri gönderdi farlar bende kaldı. buralarda bununla uğraşacak usta yok. isteyene gönderebilirim bi işe yarayabilir. fotosunu bugun çekip koymaya çalışırım.

Abi P.M Gönderim :)

forumdan alıntıdır

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=51330

Işıksız Torpido Kalmasın Resimli Burada ;) CORSA C
Arkadaşlar Merhaba ;

Arabayı aldıgımdan beri beni sinir eden bir konuya bugun son verdim.el yapımı torpido aydınlatması yaptık.Gereken Malzemeler Şerit led,Switch,Kablo Ve Birazda El Yatkınlığı ;).Torpidoyu sökmek çok Basit kapagın içinde 2 Vida ve dışarda hemen torpidonun altında 2 vida var.vidaları soktukten sonra torpidoyu kendize dogru çekin çok kolay gelecektir.Aldıgımız switch 2 şekilde çalışmaktadır.switche basıldıgında yada switch serbest bırakıldıgında devreyi tamamlamaktadır.biz burada dügme serbest kaldıgı zaman devreyi tamamlasın istedigimiz için lede giden artı kablosunu kesip switchin başındaki ve sonundaki ayaga lehimledik eksi tarafına dokunmuyoruz.torpidonun üstünden kablonun geçeceği kadar bir delik açıyoruz sonra kabloyu şerit lede lehimleyip kabloyu delikten dışarı alıyoruz.Öncelikle bu işlemi yapın switchi sonra lehimleyiniz boyle daha kolay olur ve kabloda fazla ek olmaz.sonrada resimlerdeki gibi torpidonun ayagına gelcek şekilde sıcak silikon vasıtasıyla tutturuyoruz.elektriğinide teybin arkasındaki parkları yakınca teybe aydınlatma veren kablodan aldım.eksiyide gene teybin eksisinden aldım.parklar yanıkken torpido açınca ışık yanıyor.Siz isterseniz iç aydınlatmayada baglayabilirsiniz o zaman switchle ugraşmassınız.Opelin Yaptıgı Bir Ayıbıda boylece aşmış bulunuyoruz :D:D buyrun resimler;
wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x600 VE 75KB.
foto533medium.jpg

wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x600 VE 51KB.
foto537medium.jpg

wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x600 VE 64KB.
foto538medium.jpg

wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x600 VE 59KB.
foto540medium.jpg

wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x600 VE 63KB.
foto541medium.jpg

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=51330

Son düzenleme:
isteyen arkadaşlarda boylede yapabilirler.astra g zafira orjinal aydınlatması bu ondan bulup alırsanızda olur
wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 685x459 VE 31KB.
83191239.jpg

wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 682x457 VE 29KB.
59087465.jpg

Abi bu fikir mükemmel bişey aslında çok şık olur :) oraya 2-3 kat mat siyahla yazdıracan ışık geçirmeyecek süper olur...

Geri