- Konuyu Başlatan
- #1,561
onur bunu sanayide serkan ustan beğladı ben bağlamadım ama gördüğüm kadarıyla ilk önce torpidoyu sökmen gerekiyor 4yada 5 tane vidatutuyor ve hemen çıkıyor bu sıkıntı olmaz çakmaklığın ordan enerji alacaksan çakmaklık yerinden rahatlıkla çıkıyor çakmak yeri ve bozuk para koyma yeri gibi olan yer beraber çıkıyor yukarı doğru çektiğin zaman çıkıyor ve çıktıktan sonra altta kabloları göreceksin parklarını aç ve enerji gelen kabloları bulman gerekiyor elektriği bulduktan sonra torpidonun içerisinde kablo geçecek kadar delik delmen gerekecek ama bundan önce led lere kabloları bağlaman gerekecek ve torpidoya yapıltırıyorsun ledlerin arkasında çift taraflı bant var onunla gayet güzel bir şekilde yapışıyor
torpido sökülmüş vaziyetteyken ledleri ve kabloyu torpidodan geçir bu kabloyu çakmaklığın ordaki enerjiye bağlıyorsunsonra geriye herşeyi yerine bağlamak kalıyorr
biraz uzun oldu ama inşallah açıklayıcı olmuştur bu arada bu ledler oto aksesuar satan yerlerde bulunuyor
ben uğraşmak istemediğim için elektrikçiye taktırdım 5 tl ledlere 5 tl de takma ücreti istedi 10 dakika işi bitirdi
torpido sökülmüş vaziyetteyken ledleri ve kabloyu torpidodan geçir bu kabloyu çakmaklığın ordaki enerjiye bağlıyorsunsonra geriye herşeyi yerine bağlamak kalıyorr
biraz uzun oldu ama inşallah açıklayıcı olmuştur bu arada bu ledler oto aksesuar satan yerlerde bulunuyor
ben uğraşmak istemediğim için elektrikçiye taktırdım 5 tl ledlere 5 tl de takma ücreti istedi 10 dakika işi bitirdi