CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel olmuş güle güle kullan.. bundan sonra sıra kapı altı aydınlatmaya gelir bence :)

9gxdo0.jpg

efe aklıma gelmedi gelseydi onu da yaptırabilirdim ama hepsini bir anda yapmayalım yavaş yavaş yapalım

arka camları da elektrikli yaptırma projesi de var

bu tipte bir düzenleyici takılmadı galiba 12 v ile çalışabiliyormuş bunlar yarın bir gün patlarsa serkanın başına ekşirimm

sağol kafama koymuşkem yaptırayım dedim yoksa kaldı mı kalıyor

arkada stopların oraya corsa kısmını da yaptıracaktım ama sanayide vaz geçirdiler gerek yok apaçi gibi olur falan dediler vageçtim

hayırlı olsun Ali. bence de corsa biraz apaçi olur.

bu arada ön amortisörlerim yağ kaçırıyomuş. ne yapmalı? çok da ses var önde.

bu kapı kenarı aydınlatma için geçen gün baktım ben ancak kapı içindeki kaplama biraz kısa ve köşeli olmadığı için çok düzgün bir işçilik gerekiyor.. ancak kapı altına takılacak ampul çok sorun yaratmaz işçilik kötü olsada

daa doğrusu bosch car servis patlak dedi. gedizlerin servisi yağ kaçırıyo dedi. şimdi bir yere daha götürücem bakalım onlar ne diyecek.

bu arada benimde bagaj amortisörleri tutmuyor, bugün altında kalıyodum bagaj kapağının :D soğuktan dolayı işlevini yitirmiş olabilirmi yoksa değiştirmek mi gerekir?

Abi P.M Gönderim :)

dscf2662p.jpg

dscf2663q.jpg

kardeşim bu kadar temiz değil ama fotolarda sıfır gibi çıktı. tırnakları kırık slikonla bağlandığından sağı solu donmuş halkalar ledler çalışıyormu bilmiyorum. ben uğraşamam far ayarıydı motoruydu buğu yaptı sis yaptı derken. benim orjınal farlarım sapasağlam :)
meraklıysan bu işlere göndereyim ince çalışılırsa bi cacık olur. yanlız biraz büyük bunlar 2 koli 50 tl ye yakın kargo masrafı çıkar.

Geri