CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kamera olsa benimkinide eklesem :D önden rolentide tır tır dizel sesi gaz verince 3 silindire özgü sesi ,arkadan gaz verince bana yaklaşmayın sesi veriyor. milleti gaza getiriyor hele 1.3 cdti cılar sesi duynca direk gaza yükleniyorlar :D

Benzinli araçtan neden dizel sesi geliyor ki :)

Herkeze hayırlı cumalar

celilin aracın yaptıklarından sonra araçtan dizel seside gelir v8 seside gelebilir

Benzinli araçtan neden dizel sesi geliyor ki :)

bende anlasam zaten hengi ustaya gösterdiysem olmadı burada çoğu kişi zaten 1.0 a yabancı fazla gelmiyor servise deniyor bir tek sen varsın neredeyse her hafta gelen yaw benden fazla kıl müşteri yok sanırım 1.0 kullanan adamlarda bi git yeni bir araba başka motorlu al yada motoru komple değiştir diyorlar.. Yapacakta bişi yok müziği açıyoruz en son ses bangır bangır yola devam :)

Herkeze hayırlı cumalar

celilin aracın yaptıklarından sonra araçtan dizel seside gelir v8 seside gelebilir

:kop: Yakında motor zaten ne olduğunu şaşıracak kişilik karmaşasına düşüp boomm :D

Son düzenleme:
Hayırlı cumalar...Aman dikkat fazla yüklenmemek lazım 1.0 dan 200 beygir mi almaya çalışıyosun yoksa :D

Hayırlı cumalar...Aman dikkat fazla yüklenmemek lazım 1.0 dan 200 beygir mi almaya çalışıyosun yoksa :D
200 beygir zor yaw turbo supercharger taksam bile 200 beygiri görmez de :D
orjinali 58hp ise taş çatlasın 60 hp olmuştur herhalde bana 20 hp daha olsa hani fena olmaz. hiç bilemedn 3-4 arasındaki ivmeyi 1-2 videstede verse kral olur :)

corsa 1.0 ın 0-160 km/h hızlanma vıdeosu ıstıyoruz. bir tavsiye bir çok cep telefonu corsanın airbag üst kısmı ile direksiyon simidi arasına sıkıştırılabiliyor. boyle bır vıdeo çekerseniz seviniriz.

bugün aracı iç dış yıkattım yıkattıktan sonra tabii araçtaki çizkler ortaya çıktı far sararmaya başlamış sonra tabii inceledikçe jantlarda da çizikler olduğunu gördüm sanayedeyken kaportacıya gittim jantlar için tamir ve boya masrafını sordum 250 son olur dedi bir yerlere sürmezsem 6 yıl garanti verdi fiyat nasıll bana biraz fazla geldii

Merhaba arakdaslar, bu bagaja uygulanan bassı cok begendım, bunu nasıl yapabılırız fıkrı zıkrı olan varmı =)

IMG_0935.jpg

bugün aracı iç dış yıkattım yıkattıktan sonra tabii araçtaki çizkler ortaya çıktı far sararmaya başlamış sonra tabii inceledikçe jantlarda da çizikler olduğunu gördüm sanayedeyken kaportacıya gittim jantlar için tamir ve boya masrafını sordum 250 son olur dedi bir yerlere sürmezsem 6 yıl garanti verdi fiyat nasıll bana biraz fazla geldii

6 yıl fantazi olmuş zaten çizilecek sürtünecek. bence çok para hiç gerek yok.

Geri