CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yeni corsa 18 jant bile var opesiyonlarda şu insignialarda kullanılan model beya güzel opsiyon listesi varr

Türkiye'ye süzgeçten geçip geliyor merak etme herhalde siteye o yüzden koyamadılar :)

corsa 1.0 ın 0-160 km/h hızlanma vıdeosu ıstıyoruz. bir tavsiye bir çok cep telefonu corsanın airbag üst kısmı ile direksiyon simidi arasına sıkıştırılabiliyor. boyle bır vıdeo çekerseniz seviniriz.
Ok benim samsungda giriyor yarın çekeyim bir video ama 160'ı göremeybilirim çünkü yolda viraj çok fazla 140 filan rahat görürüm herhalde radar varsa yandık :D

Merhaba arakdaslar, bu bagaja uygulanan bassı cok begendım, bunu nasıl yapabılırız fıkrı zıkrı olan varmı =)

IMG_0935.jpg
burada kullanılan bas slim bass benim bass o ölçülerdeki yere girmiyor mesela Malzeme olarak fiberden yapılır ama bilmiyorum böyle daha düzenli görünmesine rağmen bassın verimi ne derece iyi olur tartışılır.

Son düzenleme:
istanbulda ıkamet eden corsa gurubundakı arkadaslara seslenıyorum bı aksam hep bırlıkte ortak bıyerde kucuk bı bulusma ayarlayalım nedersınız

aynen ya hareketlenelım corsa takımı olarak takım demek ruh demek takım demek bırlık deme ama dıme ya hade kurucumuza seslenıyorum burdan guzel bı toplantı ayarlayalım

aksam saatı olursa daha ıyı olur herkes katıla bılır malum iş guc ben derımkı aksam saatı olsun herkes olsun :D:D

Geri