CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun iki tarafa da, inşallah kendisini de aktif olarak görürüz aramızda..

CoRsA TEAM İSTANBUL BULUŞMASI

tarih olarak 26 şubat diyelimn şimdilik
toplanılacak yer hakkında bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz

Katılanlar burdan aşağı liste devam etsin

1. durulakar
2. meftun
3. yavuz_aşık
4.

selçuk acil araç mı arıyorsun yoksa aciliyeti yok mu??

Son düzenleme:
Alan arkadaşa hayırlısı olsun. İstanbuldan Emrah bey aracı aldı. Forumumuzu takip ediyor kendisi inşallah benden sonrada kendiside aktif olur aramızda.
hayırlısı olsun selçuk abim allah inşallah gönlüne göre yeni bir araç nasip eder gelende gideni aratmaz çünkü corsan sitede tekti özene bezene aldın yaptın herşeyini , çocuğun gibi baktın herşeyden önce sevgini verdin corsana umuyorumki yeni sahibide senin gibi üzerine titrer gözü gibi bakar hayırlısı olsun diyorum şimdiden alanada sanada...

selçuk acil araç mı arıyorsun yoksa aciliyeti yok mu??

araç devir teslimini yaptıktan sonra bakmaya başlacağım.

hayırlısı olsun selçuk abim allah inşallah gönlüne göre yeni bir araç nasip eder gelende gideni aratmaz çünkü corsan sitede tekti özene bezene aldın yaptın herşeyini , çocuğun gibi baktın herşeyden önce sevgini verdin corsana umuyorumki yeni sahibide senin gibi üzerine titrer gözü gibi bakar hayırlısı olsun diyorum şimdiden alanada sanada...

sağol yükselim hepsi senin sayende arabanın bu hale gelmesinde benden daha çok payın var. Bu zamana kadarki yardımların için teşekkür ederim tekrar.

Hayırlı olsun Selçuk abi umarım daha iyileri senin olur araç gerçekten inci gibiydi yeni sahibinede hayırlı olur güle güle biner..

Hayırlı olsun Selçuk kardeşim.

İzmirin en güzel corsası demek artık İstanbul yollarında dolaşacak. Alan arkadaşın aynı titizlikle (üstünde toz durmayacak şekilde) bakmasını temenni ederim.

selcuk kardesım hayırlı olsun arkadaslar 26 subat guzel olmus ben gıda sektorunde oldugum ıcın pazar gunu olursa gercekten gelmekte sıkıntı yasarım cunkı cok yogun calısıyorum pazarları ve sızlerle bır araya gelmeyıde cok ıstıyorum 26 subata baktım cumartesıye denk gelıyor cok ıyı olmus o yuzden sımdı toplanıcagımız yerde park sorunu yasamayalım malum beklemeler olucaktır cunkı ıstanbul trafıgı cunkı soyle bısey yapalım herkez semtını ılcesını yazsın semtlerde merkezınde toplanıp oyle ortak bıyerde bulusalım mesela ben sarıyer tarabyadayım burda uygun bıyer bulalım sarıyerlıler ortak nerde buluscaksak hep beraber oraya gıdelım besıktastakıler yada dıger semtlerdekılerde oyle toplanır gelırse daha rahat olabılır dıye dusundum bugun nedersınız ben sarıyer tarabyadan katılcam sarıyerdekı arkadaslara duyrulur

Geri