CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merterdeki Shell' in arkasındaki sitede oturuyorum. Buluşma bence orada olsun, yayan gelirim, arabamı görmek isteyenede site içinde gösteririm. Oldu mu ? bence oldu :)

Peki Siz Onların Oturduğu Yere Gitseniz Onlar Size Aracını Sitelerinde Veya Apartmanlarının Önüde Gösterseler ? Oldumu ? Bence Oldu :D

kartal migros önünde toplanalım
oralarda her cumartesi birileri toplanıyo
bizde gidelim de millet araba görsün biraz
:D:D:D

galiba çoğunluk avrupada. anadolu yakasından anladığım kadarıyla erhan bir sen varsın bir de ben.

yorumlar süper :)

anadolu avrupa ayrımı olursa , siz üsküdarda buluşun biz de ortaköy falan, kız kulesini ortamıza alalım , uzaktan birbirimize sellektör yapalım :)

Selam Arkadaşlar; 2011 Corsa D sahibiyim aracı alalı 4 ay oldu yanlız bir sorunum var. Sanırım Bu corsa D lerin amortisörler baya sert bozuk bir yola,parke yollarala vs. girdiğimde aracın sağından solundan tangur tungur[nasıl bir tabirse:)] ses geliyor, aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı yoksa benim araca özel bir durummu merak ettim olmadı servise gidip sorucam.

anadolu avrupa ayrımı olmasın da malum istanbul keşmekeşinde mümkünse herkesin bildiği orta bir noktada buluşalım.

Uğur bey sahip olduğunuz bildiğiniz gibi sert amortisör sistemine sahip araçlarımız ile bu tarz da yerlere girdiği zaman rijit sesler aracımızdan çıkmakta ve sahiplerini sinir etmektedir

ben aracım garanti kapsamında iken bu tarz durumlar için sıköa servise gider ve kafalarının etlerini yerdim

bu şekilde çıkan sesler genel itibarla kışın daha çok çıkmaktadır ama yazın yarı yarıya azalıyor denebilir bu bilgiler corsa c için geçerli ama aynı sıkıntıları corsa d de duyuyorumm

CoRsA TEAM İSTANBUL BULUŞMASI

tarih olarak 26 şubat diyelimn şimdilik
toplanılacak yer hakkında bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz

Katılanlar burdan aşağı liste devam etsin

1. durulakar
2.

Son düzenleme:
bence buluşma yerine istanbul dışından tarafsız üyeler karar versin. bizim gibi mesela.
yoksa buluşamazsınız benden söylemesi :)

CoRsA TEAM İSTANBUL BULUŞMASI

tarih olarak 26 şubat diyelimn şimdilik
toplanılacak yer hakkında bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz

Katılanlar burdan aşağı liste devam etsin

1. durulakar
2. meftun
3.

Geri