CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bagaj amörtisörlerinin çiftini 35 tl ye değiştirdim bugün biri komple gitmiş diğeri de çok az basıyor gitmek üzere :) Arkaya da corsa yazısı yazdırdım ama olacak mı olmayacak mı bilemedim bakalım onunla azcık ilgilenmem lazım :)

Merterdeki Shell' in arkasındaki sitede oturuyorum. Buluşma bence orada olsun, yayan gelirim, arabamı görmek isteyenede site içinde gösteririm. Oldu mu ? bence oldu :)

merhabalar. aracınız gordugum kadarıyla sarımsı bir renge sahip ve boyle bır corsa ılk defa goruyyorum. resimlerini eklermisiniz.

Not: buluşmaya bende katılmaya calışırım ;)

Bagaj amörtisörlerinin çiftini 35 tl ye değiştirdim bugün biri komple gitmiş diğeri de çok az basıyor gitmek üzere :) Arkaya da corsa yazısı yazdırdım ama olacak mı olmayacak mı bilemedim bakalım onunla azcık ilgilenmem lazım :)

orjinal çıkmamı 35 TL? orjinaline 40-50 diyolardı çıkmacılarda, bugün yansanayi aldım bende 2 tanesi 25e..

Valla bendekide yan sanayi 35 tl ye taktırdık :) internette bakmıştım en ucuz tanesini 15 tl ye bulunca bu fiyata taktırdım :)

Orjinallerden biri komple çökmüş birinde biraz hayat var gibi yağlasak kendine gelir sanırım :) inş. aratmaz orjinalini :)

bu arada aramızdan bir aracın ayrıldığını duydum, alana da satana da hayırlı olsun :)

Geri