27 subatta olsaydı keske
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kadranı zamanında bulmuştum ama ebaydan değil xtuners diye bir siteden ama dediğm gibi yazılar yok kağıtta kağıdı 35 euro plasma ışığı +50 euro daha bana pahalı geldi açıkçası bu fiyatlar bana..Birde ben mavi yerlerin sarı olmasını istediğim için fazla üzerinde durmamıştım site adresi:
http://www.xtuners.com/catalog/index.php/opel-vauxhall-corsa-meriva-c-26_34_76
Aslında firma ile iletişime geçilip olabilirliğini sorgulamak azım yazıları filan ekleyebiliyorlarmı filan diye yada farklı renk uygulamalarını filan ama bence masraflı br iş nerden baksanız 5 euroda kargoya bayılsanız 90 euro yaklasık 180 tl para yapar özel uygulamaların belki fiyatıda artabilir
selam arkadaslar 2011 model corsa aldım yalnız sis farları yok sis farı taktırmak istiyorum acaba ön tarafta sis icin tesisatı varmıdır..?
ali fotolardaki modeller güzel. fevzi bende komple 1 numara bagajda 2 no cam filmi var. arabayı gerçekten değiştiriyor. ama ben güneşten korunmak için yaptım çok işe yarıyor. filmsiz arabada çıplak hissediyorum artık hatta trafikte buralarda sıkıntı yaşamadım daha. muayeneden geçiyordu geçen sene. bu sene değiştiyse bilmiyorum.