CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben kadranı zamanında bulmuştum ama ebaydan değil xtuners diye bir siteden ama dediğm gibi yazılar yok kağıtta kağıdı 35 euro plasma ışığı +50 euro daha bana pahalı geldi açıkçası bu fiyatlar bana..Birde ben mavi yerlerin sarı olmasını istediğim için fazla üzerinde durmamıştım site adresi:

http://www.xtuners.com/catalog/index.php/opel-vauxhall-corsa-meriva-c-26_34_76

Aslında firma ile iletişime geçilip olabilirliğini sorgulamak azım yazıları filan ekleyebiliyorlarmı filan diye yada farklı renk uygulamalarını filan ama bence masraflı br iş nerden baksanız 5 euroda kargoya bayılsanız 90 euro yaklasık 180 tl para yapar :) özel uygulamaların belki fiyatıda artabilir

konusu yapılmışken bi kaç açıklama yapayım, linkte belirtilen ibarede türkçe karşılığı olarak "'den itibaren" ibaresi var

Bu Linke bakarsanız sağ üst köşede 1 tane aldığınızda fiyatının 55 euro olduğunu görürsünüz. bu açıklamayı yapma sebebim evet ürün pahalı ama üzerine basa basa söylüyorum ticari amaçlı bi satış değildir bu, ürünü sipariş etmem ile bana ulaşması arasında geçen sürece aracımı satmaya karar verdiğimden dolayıdır, 130 lira ürünün bana olan maliyet (55 euro ürün + 5 euro posta) ücretidir. ürün bana ayın 11'inde geldi zarfının üzerinde tarih var zaten.

ürün pahallımı pahallı, ama ben pahallı satmıyorum, xtunnersle aynı fiyata, tek farkı oradan alırsanız 2-3 haftada geliyor, benden alan olursa ertesi gün elinde, üstelik kargoda beleş :)

ali fotolardaki modeller güzel. fevzi bende komple 1 numara bagajda 2 no cam filmi var. arabayı gerçekten değiştiriyor. ama ben güneşten korunmak için yaptım çok işe yarıyor. filmsiz arabada çıplak hissediyorum artık hatta :) trafikte buralarda sıkıntı yaşamadım daha. muayeneden geçiyordu geçen sene. bu sene değiştiyse bilmiyorum.

selam arkadaslar 2011 model corsa aldım yalnız sis farları yok sis farı taktırmak istiyorum acaba ön tarafta sis icin tesisatı varmıdır..?

ali fotolardaki modeller güzel. fevzi bende komple 1 numara bagajda 2 no cam filmi var. arabayı gerçekten değiştiriyor. ama ben güneşten korunmak için yaptım çok işe yarıyor. filmsiz arabada çıplak hissediyorum artık hatta :) trafikte buralarda sıkıntı yaşamadım daha. muayeneden geçiyordu geçen sene. bu sene değiştiyse bilmiyorum.

Filmi severim ama ;.
Otopark alanı dar araçlar dipdibe koyuluyor çok kolon var olay böyle olunca da görüş açısını kısıtlayıcı herşeyden uzak durmak gerekiyor..
Polisler zaten başlıbaşına bi problem :D...
Baba etkeni...
Bunlar olmasa bende komple film çeksem araba evrim geçirmiş gibi değişecek ama işte olmuyor şartlar elvermiyor :)

CoRsA TEAM İSTANBUL BULUŞMASI

tarih: 26 şubat saat 13.00 de İSTİNYE PARK

Katılanlar burdan aşağı liste devam etsin

1. durulakar

2. meftun
3. yavuz_aşık
4. Mel-a-ku
5. corsafacan
6. Muebbet
7. Masmiseim
8. Calmy (mehmet abi kesin değil )
9. red-star
10. ...

arkadaşlar elimizde 2004 Model 84.000 km de 1.2 model essentia donanım Easytronik şanzuman Opak Beyaz renk Corsa C var. araçta ön kaputta ufak 1-2 ezik ( nasıl oldu bilmiyorum) mevcut. sizce bu araba ne kadar eder. araç bayandan. bayandan olduğu içinde leş gibiydi. bir kaç kez ufak rotuşlar yapıp temizledik. şimdi insandan satılık hale geldi :)

Geri