CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar çok faal gördüm sizi nazar değmesin. spoiler işine bende varım. birazda o konuya değinin toplu ucuza alabiliriz.
spoiler mi yoksa marşpiyel mi ? :) Ben ikisindende istiyorum :D

Stopları siyahlaştırma yada hazır siyah stop alma işi diyorum ne diyosunuz ? :D

Son düzenleme:
spoiler diyorum, ırmcher pahalı ve bulması zor. ist.dan toplu 3-5 tane alırsak fiyat uyumlu olur gibi. benim daha çelik jantım yok marşpiyel napayım:) hem bu sürter kırılır içim yanar.
konu açılmışken sizlerde karter koruma var mı beyler?
araba sıfırken takılmış. ama yola çok yakın. teker kısımları çöküp ortası normal kalan yollarda, patikalarda çarpmaz dediğim taşlar sürtüyor cart diye. artık lastikle üstünden geçiyorum olan tekere olsun diye o zamanda marşpiyel riske girer :)

fevzi stopları karartma olabilir tabi ama yeni stop pahalı ve gereksiz olur kanaatim.
o kadar da gösteren bir modifiye değil. spoiiler alalım biz :)

Spoiler de alcaz abi tabi, toplu alım yapalım şu sade olan tiplerden bitsin bu iş :) Bizim araba arkadan full orjinal duruyor hiçbi değişiklik yok bi stop karartsam bide arka cama film falan çeksem de azcık değişik dursa :D

Stopu da ikince el alıp karartcam ledli stopları beğenmiyorum değilse direk ledli stop olmıştım.Corsaya ledlileri yakıştıramıyorum.

Arka camla arka kelebeklere film çeksek kötü durur mu acaba ? Yada sadece arka cama ?
arkadan.jpg

Son düzenleme:
Benzer spoilerden fiberciler yapıyor zaten değil mi ? Siyah stop ve sadece arka cama film yapsam olmaz mı bu iş ne diyosunuz :)

Yanlardan bakıldığında falan bi değişiklik olmayacağı için sadece arkadan film işi mantıklı geliyor banada :)

Geri