vay korsacılar korsan buluşma yapıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vay korsacılar korsan buluşma yapıyorlar
arkadaşlar çok faal gördüm sizi nazar değmesin. spoiler işine bende varım. birazda o konuya değinin toplu ucuza alabiliriz.
Selam Arkadaşlar; 2011 Corsa D sahibiyim aracı alalı 4 ay oldu yanlız bir sorunum var. Sanırım Bu corsa D lerin amortisörler baya sert bozuk bir yola,parke yollarala vs. girdiğimde aracın sağından solundan tangur tungur[nasıl bir tabirse] ses geliyor, aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı yoksa benim araca özel bir durummu merak ettim olmadı servise gidip sorucam.
Uğur bey sahip olduğunuz bildiğiniz gibi sert amortisör sistemine sahip araçlarımız ile bu tarz da yerlere girdiği zaman rijit sesler aracımızdan çıkmakta ve sahiplerini sinir etmektedir
ben aracım garanti kapsamında iken bu tarz durumlar için sıköa servise gider ve kafalarının etlerini yerdim
bu şekilde çıkan sesler genel itibarla kışın daha çok çıkmaktadır ama yazın yarı yarıya azalıyor denebilir bu bilgiler corsa c için geçerli ama aynı sıkıntıları corsa d de duyuyorumm