CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
CoRsA TEAM İSTANBUL BULUŞMASI

tarih: 26 şubat saat 13.00 de İSTİNYE PARK

Katılanlar burdan aşağı liste devam etsin

1. durulakar
2. meftun
3. yavuz_aşık
4. Mel-a-ku
5. corsafacan
6. Muebbet
7. Masmiseim
8. Calmy (mehmet abi kesin değil )
9. red-star
10. ...

vay korsacılar korsan buluşma yapıyorlar:D

eyvah yakalandık cezayı kesmek için 26 sında istinye parka gelirsinn :)

bu arada toplanınca arabalarla bir turlamak lazım nargile işi olabilirr

valla bı tophane yapıla bılınır bence keyıflıde olur eger herkese uyarsa ben orda baglamayı yaparım sorun degıl otopark sorunuda yok orda ısparkın yerı var genıs

arkadaşlar çok faal gördüm sizi nazar değmesin. spoiler işine bende varım. birazda o konuya değinin toplu ucuza alabiliriz.

Selam Arkadaşlar; 2011 Corsa D sahibiyim aracı alalı 4 ay oldu yanlız bir sorunum var. Sanırım Bu corsa D lerin amortisörler baya sert bozuk bir yola,parke yollarala vs. girdiğimde aracın sağından solundan tangur tungur[nasıl bir tabirse:)] ses geliyor, aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı yoksa benim araca özel bir durummu merak ettim olmadı servise gidip sorucam.

Uğur bey sahip olduğunuz bildiğiniz gibi sert amortisör sistemine sahip araçlarımız ile bu tarz da yerlere girdiği zaman rijit sesler aracımızdan çıkmakta ve sahiplerini sinir etmektedir

ben aracım garanti kapsamında iken bu tarz durumlar için sıköa servise gider ve kafalarının etlerini yerdim

bu şekilde çıkan sesler genel itibarla kışın daha çok çıkmaktadır ama yazın yarı yarıya azalıyor denebilir bu bilgiler corsa c için geçerli ama aynı sıkıntıları corsa d de duyuyorumm

Bilgilendirme için teşekkür ederim Ali Bey;

Bahsettiğim sorunu yaşayan Corsa D kullanıcıları varsa onlarında yorumlarını okumak isterim...

Geri