CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3 servise sordum. arkas gedizler erpaş. üçünde de yok. izmire sordurdum. orda da sadece parçanın biri varmış. başka temin edebileceğim bir yer var mı istanbulda?

CoRsA TEAM İSTANBUL BULUŞMASI

tarih: 26 şubat saat 13.00 de İSTİNYE PARK

Katılanlar burdan aşağı liste devam etsin

1. durulakar
2. meftun
3. yavuz_aşık
4. Mel-a-ku
5. corsafacan
6. Muebbet
7. DJnonstop
8. Calmy (mehmet abi kesin değil )
9. red-star
10. ramo35
11. aliergun
12. BARIŞ
13. erhanarici18 (aracının muayenesi olmadığı için anadoludan gelecek arkadaşlarla buluşup beraber gelmek istiyor)
14. ....

3 servise sordum. arkas gedizler erpaş. üçünde de yok. izmire sordurdum. orda da sadece parçanın biri varmış. başka temin edebileceğim bir yer var mı istanbulda?

parça sipariş ile geliyor zaten, onlar üşendiği için uğraşmak istememiş olabilir, istersen benim gittiğim servisten ayarlayabilirim sana

:kop:İnternette derbi geyikleri:kop:

Beşiktaş'ın Fi YAPI İnönü Stadı'nda oynanan derbi maçta Fenerbahçe'ye 4-2 yenilmesinden sonra derbi geyikleri de başladı...

İşte internette dolaşan geyiklerinden bazıları...
- NASA'dan Beşiktaş'a sert uyarı: "Yıldızlarla oynamayın"

- İstanbul'un girişinde yakalanan arabada Beşiktaş'ta oynama vaadiyle kandırılan 7 Portekizli ele geçirildi.

- Quaresma: Ben futbolun oğluyum - Alex: Benim öyle bir oğlum yok
- Beşiktaş basamakları teker teker çıkarken 4'er 4'er düşmeye başladı.
- Beşiktaş'a gelmek isteyen Cristiano Ronaldo'ya kontenjan nedeniyle olumsuz yanıt verildi.

- Beşiktaş Yönetimi'nde tek hedef: Türk kalan defans hattını değiştirmek

- Dış Ticaret müsteşarlığı, Türkiye ile Portekiz arasındaki dış ticaret açığının alarm vermesi sebebiyle Beşiktaş Kulübü'nü uyardı.

- Eskiden Kartal'a binerdik, şimdi ise Q7 ve Ferrari'ye biniyoruz.

- Profesör Doktor Alex De Souza reÇETEyi yazdı: 4-2

- Ne Almeida'sı, Güiza oynasa atardı o golü kesin
- İbrahim üzmedi, Ferrari üzdü
- Fener alayı kırmızıda geçti

Spoiler ve marşpiyel için bi liste yapalım mı ne diyosunuz ? İstanbuldan biri gönüllü olsun ilgilensin ?

1. corsafacan (Spoiler)
2. kara_büyü (Spoiler)
3. aKSeL (Spoiler+Marşpiyel) (Model önemli tabi :) )

4......

Ali abinin de dediği gibi kargo, boyalı boyasız fiyat vs. gibi özellikler önemli.

sız lısteyı cıkarın ben arastırıp en uygun fıyatı alıcam, gerekırse herkes boya kodunuda yazsın.

sana zahmet bir sorar mısın? ellerinde var mı? yoksa ne kadar sürede gelir?

Yavuz abi böyle parçaları genelde servisler bulundurmuyorlar çünkü alıcak olanlar genelde bizim gibi corsaya gönül vermiş çılgıl modçular oluyor yani fazla alan olmuyor bu yüzdende ellerinde stock bulmak zor ama sipariş ile 1 aya kadar max geliyor parça ben kaç kere aldım biraz depozito bırakıyorsun servise anında siparişi geçiyorlar 1 ay dediğim genel bir ibare abi servisler öyle diyor fakat daha erken bile gelebiliyor benim siparişlerimde max 2 hafta aldı mesela gelmesi zaten servislerde şöyle bir uygulama var diğer servislerin envanterinede bakabiliyorlar insigniya washer jetleri 1 günde geldi. vs.. Ama parça türkiyede yoksa Almanyadan gelir max 1 ay sürer ;)

Geri