CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben şöyle bişey yapsam spoileri syah istesem stopların arasına siyah folyo ile kaplasam nasıl olurr

fotosunu bekleriz o zaman. fiyat ve yer hakkında bilgi verebilir misin?
aynısını takmayın diyorsan ayrı tabi:)
Evet Fevzininde dediği gibi ben 300tl ye aldım irmscher olandan..Yer ebay.co.uk :D

Boya kodu bizim araçlarda tam olarak nerde yazıyor?

Fevzi boya kodu ön kaputu açınca yolcu suspansiyonun üstündeki pakada yazması lazım listenin en altı boya kodu ;)

ben şöyle bişey yapsam spoileri syah istesem stopların arasına siyah folyo ile kaplasam nasıl olurr

Ali abi parça boyalı gelecekse spoileri taktırıpta folyo çektirebilirsin önce folyo çektirip sonra spoileri üstüne koymak belki sakat olabilir spoiler yapışacak arasında folyo olacak folya atma yapar mı yapmazmı bilemiyorum denemek lazım tabi..

Son düzenleme:
CoRsA TEAM İSTANBUL BULUŞMASI

tarih: 26 şubat saat 13.00 de İSTİNYE PARK

Katılanlar burdan aşağı liste devam etsin

1. durulakar
2. meftun
3. yavuz_aşık
4. Mel-a-ku
5. corsafacan
6. Muebbet
7. DJnonstop
8. Calmy (mehmet abi kesin değil )
9. red-star
10. ramo35
11. aliergun
12. BARIŞ
13. erhanarici18 (aracının muayenesi olmadığı için anadoludan gelecek arkadaşlarla buluşup beraber gelmek istiyor)
14. ....

arkadaşlar corsa c tavan antenini degiştirmek istiyorum şu ufak grilerden nereden bulabilirim birde radyo çekiminde kayıp olurmuacabag..

Yavuz abi böyle parçaları genelde servisler bulundurmuyorlar çünkü alıcak olanlar genelde bizim gibi corsaya gönül vermiş çılgıl modçular oluyor yani fazla alan olmuyor bu yüzdende ellerinde stock bulmak zor ama sipariş ile 1 aya kadar max geliyor parça ben kaç kere aldım biraz depozito bırakıyorsun servise anında siparişi geçiyorlar 1 ay dediğim genel bir ibare abi servisler öyle diyor fakat daha erken bile gelebiliyor benim siparişlerimde max 2 hafta aldı mesela gelmesi zaten servislerde şöyle bir uygulama var diğer servislerin envanterinede bakabiliyorlar insigniya washer jetleri 1 günde geldi. vs.. Ama parça türkiyede yoksa Almanyadan gelir max 1 ay sürer ;)

insignia washer jetleri corsa c ye mi taktınız?

arkadaşlar corsa c tavan antenini degiştirmek istiyorum şu ufak grilerden nereden bulabilirim birde radyo çekiminde kayıp olurmuacabag..

Bahsettiğiniz shark anten dedikleri sanırım. Köpek balığı stili :) Onunla ilgili yorumlardan okumuştum pek iyi çekmediği falan öyle aklımda kalmış. Fiyat marka performansa göre değişecektir tabi.
AUTOMIX-SHARK-ANTEN-KROM__23864202_0.jpg

shark_anten%281%29_500x375.jpg

img5698nh4.jpg

Siyah yapma işi benimde aklıma geldi mat siyah spoiler nasıl durur acaba kırmızı arabada.Arka cama da film çeksem. Daha bi gösterişli mi olur yoksa apaçi işi mi? Odadaki arkadaşa danıştım aramızda bi sonuca varamadık en iyisi herkesin yaptığı gibi gövde rengi olsun dedik. Sizce nasıl olur??

Aldığı 30 tl'lik stopa 28 tl kargo ücreti ödemek. İşte insana bu koyar :D :D :D

Geri