- Konuyu Başlatan
- #2,101
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Fevzininde dediği gibi ben 300tl ye aldım irmscher olandan..Yer ebay.co.ukfotosunu bekleriz o zaman. fiyat ve yer hakkında bilgi verebilir misin?
aynısını takmayın diyorsan ayrı tabi
Boya kodu bizim araçlarda tam olarak nerde yazıyor?
sana zahmet bir sorar mısın? ellerinde var mı? yoksa ne kadar sürede gelir?
tid şapkayı alırken sordum bugün, ellerinde yok ancak opelin elinde varsa 3-4 güne gelir tahminen.. fiyatı 40 TL.. istersen direk ynsak nickli üye ile irtibata geçebilirsin..
Yavuz abi böyle parçaları genelde servisler bulundurmuyorlar çünkü alıcak olanlar genelde bizim gibi corsaya gönül vermiş çılgıl modçular oluyor yani fazla alan olmuyor bu yüzdende ellerinde stock bulmak zor ama sipariş ile 1 aya kadar max geliyor parça ben kaç kere aldım biraz depozito bırakıyorsun servise anında siparişi geçiyorlar 1 ay dediğim genel bir ibare abi servisler öyle diyor fakat daha erken bile gelebiliyor benim siparişlerimde max 2 hafta aldı mesela gelmesi zaten servislerde şöyle bir uygulama var diğer servislerin envanterinede bakabiliyorlar insigniya washer jetleri 1 günde geldi. vs.. Ama parça türkiyede yoksa Almanyadan gelir max 1 ay sürer
arkadaşlar corsa c tavan antenini degiştirmek istiyorum şu ufak grilerden nereden bulabilirim birde radyo çekiminde kayıp olurmuacabag..
ben şöyle bişey yapsam spoileri syah istesem stopların arasına siyah folyo ile kaplasam nasıl olurr
http://www.yukle.tc