Fevzi bir siz kalmışsınz spoilersiz marşpiyelsiz bu corsa camiasındaSpoiler ve marşpiyel için kimse çıkmıyor. Nerde corsa c'ciler ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fevzi bir siz kalmışsınz spoilersiz marşpiyelsiz bu corsa camiasındaSpoiler ve marşpiyel için kimse çıkmıyor. Nerde corsa c'ciler ?
Fevzi bir siz kalmışsınz spoilersiz marşpiyelsiz bu corsa camiasında
Aynen acele etmeyin bende kaç yıldır spoiler bakıyordum anca alabildik umarım bu hafta gelirde gönül rahatlığı ile takarımÖyle olmuş biraz sanırım Bende yaklaşık 7 aylık kullanıcı olunca angel xenon jant lastik teyp derken yavaş yavaş gidiyoruz. Zaten spoiler ve marşpiyel dışında görüntü için yapılacak pek büyük bişeyde kalmadı
spoiler ve marşbiel alma niyetinde olanların listesi
1. corsafacan (Spoiler)
2. kara_büyü (Spoiler)
3. aKSeL (Spoiler+Marşpiyel) (Model önemli tabi )
4. falcon_78 fiyat önemli ??? (Spoiler)
5. ....
Yavuz abi böyle parçaları genelde servisler bulundurmuyorlar çünkü alıcak olanlar genelde bizim gibi corsaya gönül vermiş çılgıl modçular oluyor yani fazla alan olmuyor bu yüzdende ellerinde stock bulmak zor ama sipariş ile 1 aya kadar max geliyor parça ben kaç kere aldım biraz depozito bırakıyorsun servise anında siparişi geçiyorlar 1 ay dediğim genel bir ibare abi servisler öyle diyor fakat daha erken bile gelebiliyor benim siparişlerimde max 2 hafta aldı mesela gelmesi zaten servislerde şöyle bir uygulama var diğer servislerin envanterinede bakabiliyorlar insigniya washer jetleri 1 günde geldi. vs.. Ama parça türkiyede yoksa Almanyadan gelir max 1 ay sürer
Aynen acele etmeyin bende kaç yıldır spoiler bakıyordum anca alabildik umarım bu hafta gelirde gönül rahatlığı ile takarım
Ayrıca ilan GET şeklinde olduğu için taksitle bile alınabilir. 12 taksit fiyatı 93-94 tl ye geliyor. Bedava aylık 7.85 tl
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ri-spoiler-opel-corsa-c-isiksiz-boyali/detay?
fotosunu bekleriz o zaman. fiyat ve yer hakkında bilgi verebilir misin?
aynısını takmayın diyorsan ayrı tabi