CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fevzi bir siz kalmışsınz spoilersiz marşpiyelsiz bu corsa camiasında :kop:

Öyle olmuş biraz sanırım :) Bende yaklaşık 7 aylık kullanıcı olunca angel xenon jant lastik teyp derken yavaş yavaş gidiyoruz. Zaten spoiler ve marşpiyel dışında görüntü için yapılacak pek büyük bişeyde kalmadı :)

spoiler ve marşbiel alma niyetinde olanların listesi

1. corsafacan (Spoiler)
2. kara_büyü (Spoiler)
3. aKSeL (Spoiler+Marşpiyel) (Model önemli tabi :) )

4. falcon_78 fiyat önemli ??? (Spoiler)

5. ....

Öyle olmuş biraz sanırım :) Bende yaklaşık 7 aylık kullanıcı olunca angel xenon jant lastik teyp derken yavaş yavaş gidiyoruz. Zaten spoiler ve marşpiyel dışında görüntü için yapılacak pek büyük bişeyde kalmadı :)
Aynen acele etmeyin bende kaç yıldır spoiler bakıyordum anca alabildik umarım bu hafta gelirde gönül rahatlığı ile takarım :D

spoiler ve marşbiel alma niyetinde olanların listesi

1. corsafacan (Spoiler)
2. kara_büyü (Spoiler)
3. aKSeL (Spoiler+Marşpiyel) (Model önemli tabi :) )

4. falcon_78 fiyat önemli ??? (Spoiler)

5. ....

Resimle ilgili mesajıma böyle cevap gelmiş..Güvenilir bir satıcıya benziyor profil yorumları olumlu...Bana verilen fiyat belli 85 tl boyalı. 5 ve üzeri alımda 80 olur dedi büyük de bi fark değil zaten 5 lira :) önemli olan iyi çıkması.

A.s.Anlaşmalı olduğumuz kargo MNG kargodur.Tarafınıza gönderilecek ürün ilandaki resim ile aynıdır.Ürünün montajını oto kaportacılarda yaptırabilirsiniz.Siparişinizi bekler,hayırlı alışverişler dileriz.

Yavuz abi böyle parçaları genelde servisler bulundurmuyorlar çünkü alıcak olanlar genelde bizim gibi corsaya gönül vermiş çılgıl modçular oluyor yani fazla alan olmuyor bu yüzdende ellerinde stock bulmak zor ama sipariş ile 1 aya kadar max geliyor parça ben kaç kere aldım biraz depozito bırakıyorsun servise anında siparişi geçiyorlar 1 ay dediğim genel bir ibare abi servisler öyle diyor fakat daha erken bile gelebiliyor benim siparişlerimde max 2 hafta aldı mesela gelmesi zaten servislerde şöyle bir uygulama var diğer servislerin envanterinede bakabiliyorlar insigniya washer jetleri 1 günde geldi. vs.. Ama parça türkiyede yoksa Almanyadan gelir max 1 ay sürer ;)

aslında sordum diğer servisleri görebiliyomusunuz diye. eleman hayır dedi. bakalım bekleyecez gibi bir süre.

fotosunu bekleriz o zaman. fiyat ve yer hakkında bilgi verebilir misin?
aynısını takmayın diyorsan ayrı tabi:)

Gelecek haftaya kadar halledelim bencede kimse almazsa ben kendim sipariş vereceğim zaten.Haftasonu eve gittiğimde boya koduna da bakıyım. aeroSOUL'un aldığı irmscher olması lazım 300 tl civarındaydı ona maliyeti burda yazmıştı yanlış hatırlamıyosam :)

Boya kodu bizim araçlarda tam olarak nerde yazıyor?

Geri