CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
opelin bir kampanyası var şimdilerde. amortisörle ilgili. mini bakım yaptırırken öndekiler yağ kaçırıyo demişti usta. acaba değiştirsem mi? 140 tl gibi bir fiyatı vardı işçilik dahil. sizce nasıldır? sesi keser miyiz?
Yavuz abi sadace amörtisörlerin değişmesi ile bitmiyor dye biliyorum ben ses kesilmesinin çanaklarda değişecek alt kollarda değişecek bir sürü değişcek parça oluyor benim ön takım komple ayvayı yemiş durumda mesela ama değiştirmiyorum özellikle çünkü buralarda deli gibi yol çalışmaları var değiştirsemde 2 ay kalmıyacak patlıyacak yine :D Benim aldığım fiyat baya bir tuzlu idi işçilik ve ön arka süpansiyon kollar yaylar,vida lastikleri falan filan 1800 tl fiyat çıkardılar hadi oradan dedim yaptırmadım bile :D benim planım bana daha cazip geliyor koni amortisor yay takımı 1000 tl perfex ön arka vida tutucuları 500 tl diğer ekipmanlarıda servisten %30 indirimli alacam kendi servisimde taktıracam mesela tabi bunları anca yollar düzeldikten sonra yaparım :)

Yavuz abi sadace amörtisörlerin değişmesi ile bitmiyor dye biliyorum ben ses kesilmesinin çanaklarda değişecek alt kollarda değişecek bir sürü değişcek parça oluyor benim ön takım komple ayvayı yemiş durumda mesela ama değiştirmiyorum özellikle çünkü buralarda deli gibi yol çalışmaları var değiştirsemde 2 ay kalmıyacak patlıyacak yine :D Benim aldığım fiyat baya bir tuzlu idi işçilik ve ön arka süpansiyon kollar yaylar,vida lastikleri falan filan 1800 tl fiyat çıkardılar hadi oradan dedim yaptırmadım bile :D benim planım bana daha cazip geliyor koni amortisor yay takımı 1000 tl perfex ön arka vida tutucuları 500 tl diğer ekipmanlarıda servisten %30 indirimli alacam kendi servisimde taktıracam mesela tabi bunları anca yollar düzeldikten sonra yaparım :)

1800 mü ne diyosun. öyle yapana kadar arabayı satarım :)

arkadaşlar bişi sorcam .. bi arabam var 97 corsa CSI ama mecburen ablamla ortak kullanıyorum
o starndart bi kullanıcı sizce spor hava flitresi taksam o kullanırken rahatsız olur mu?
ben gazlarımda o gazlamaz.

Csi yi daha önce hiç duymadım aracınız GSi olmasın ? Dipgazda daha çok kendini belli edeceği için bence bi sıkıntı oluşturmaz.

anahtar olayı için şimdi aradım. orjinal anahtara dokunmadıklarını astra h nin anahtarını corsa için kopyalayıp programladıklarını söyledi. fiyat da 200 TL. bana biraz çok geldi ne yalan söyleyeyim. ben vazgeçtim. yaptırmak isteyen arkadaşlar olursa tekrardan görüşülebilir.

105_06212.jpg

grntt.jpg

Mesajım geride kaldı. Bu tarz bi uygulama nasıl olur yorumlarınızı bekliyorum?

anahtar olayı için şimdi aradım. orjinal anahtara dokunmadıklarını astra h nin anahtarını corsa için kopyalayıp programladıklarını söyledi. fiyat da 200 TL. bana biraz çok geldi ne yalan söyleyeyim. ben vazgeçtim. yaptırmak isteyen arkadaşlar olursa tekrardan görüşülebilir.

200 tl çok fazla bencede..

fevzi o fotoğrafta sade ve şık ama gündüz öyle parlayacak mı o led ler. yani audi ve mercesedes gibi parlayacaksa daylight diyorlar adına galiba güzel olur. yok kendi kendini aydınlatacaksa uğraştığına değmez. mesela senin angelın içindeki 2 küçük led gibiyse güzel. onlar iyi yanıyor.

Abi bunlar sıradan ledler gibi değil iyi parlayanlardan. Resimdeki gibi bende 3 delik açsam alt alta ve yapsam diyorum. Hatta orjinaline dokunmamak için sis kapaklarını da sıfır alabilirim 10-15 tl bişey teki. Farların içindeki ledlerden daha parlak yanıyor galiba bunlar.

Paintte yaptığım resim sizde gözüküyor mu ?

Geri