CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim arabanın arka 2 no yanlar 1 no. net yüklemiyor yine mailini pm atarsan göndereyim. bi bak. yinede söylüyorum sadace arkasında film bi acayip olur gibi geliyor. sadece arkadan bakma köşeden bakınca hem arka hem yanlar görünür, sonra ticari pikup gibi olmasın.
benim pek kafama yatmadı ama sen bilirsin.

harun senin fotoların boyutları büyük onları boyutlarını ufaltıp öyle yüklüyorum yoksa yükleyemem bende

bu arada fotoları göndermemişsin

CoRsA TEAM İSTANBUL BULUŞMASI

tarih: 26 şubat saat 13.00 de İSTİNYE PARK

Katılanlar burdan aşağı liste devam etsin

1. durulakar
2. meftun
3. yavuz_aşık
4. Mel-a-ku
5. corsafacan
6. Muebbet
7. DJnonstop
8. Calmy (mehmet abi kesin değil )
9. red-star
10. ramo35
11. aliergun
12. BARIŞ
13. erhanarici18 (aracının muayenesi olmadığı için anadoludan gelecek arkadaşlarla buluşup beraber gelmek istiyor)
14. ....

Önlere çektiremiyorum polislerden bari arkalara çekelim filmi napıyım hiç yoktan iyidir :) baktım olmuyor beğenmedim sökeriz çokta problem değil yeter ki hoşumuza giden bişeyler olsun :)

Ben araca binerken korkuyorum masraf yapıyoruz ama ilerde sıkıntısı çok olur mu ben bu yapacağım değişikliklerle 1-2 sene gider diye düşünerek yapıyorum. Acaba bizim araçlar pahalı masraf çıkarır mı??? Yoksa satıp değiştirmek mi gerek ?

Son düzenleme:
picture.php

adszakq.jpg

Resim için teşekkürler..İyi durur gibi geliyor ama bakıcaz artık..Fırsat bulup da yapabilirsek :)

Senden önce ben paylaştım abi hatta plakayı bile tam sildim :)

Sorumu tekrarlıyorum bizim araçlar büyük masraflar çıkarır mı acaba? 130.000 km ye kadar sorunsuz gidebilirmiyiz? şu an 101.000 de olması lazım.

fevzi senin orda fotoyu göremedim kırmızı bir x var

DSC01603.jpg

new side reps :

DSC01606.jpg

new rear lights:

DSC01607.jpg

DSC01605.jpg

DSC01609.jpg

pressed plates:

DSC01611.jpg

valla bakım yaparsan uzun bir süre binersin bu bakımı selçuk yapmıştı ama aracı sattı malesef

Geri