CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok hoş olmuş bide mercedes c kasa gibi yap bakalım nasıl olacak.
parlak yanıyorsa bu arabanın markası ne diye bakan çok olur fevzi :)

Açıkçası ben yapacağım masrafları geri dönüştürülebilir şekilde düşünüyorum. İlerde arabayı satmaya karar verdiğimizde full orjinal haline çevireceğim. Onun için bu yapacağım 90-100 tl masrafa değer bir uygulama mı? İki gün sonra söksem değeri olur mu gider mi? Verdiğim paraların hepsi havaya gitsin istemiyorum. Sıkıntı bu :) Sis farından daha iyi duracak gibi?
Düz olanlar yada şerit şeklinde olanlardan herkes yaptı bu araca farklı bi hava katmaz mı acaba?

Son düzenleme:
öyle olacak tabi abi. Parçaları hazır alırsam 55 tl fiyat verdi. Sis kapaklarından da alırsam 2 tane sıfır 90 ı falan bulur. Bide anlayanlara soruyum bakalım kendimiz devre kurarsak maliyet ne olacak. Bende ayrı tuşlu yapmayı düşünüyorum Ali abi.

Rölantide performans hava filtresinden farkedilir ses gelmez 3000 devir üzeri kendini belli eder genelde..

eğer içeri düğme çekicekseniz sakın ola kaput açma telinin kaputun altında motorun arkasından geçen delikten , yani ordaki conta gibi şeyin içinden şiş gibi birşey kullanarak geçirmeyin...

aracına sonradan sis farı ve lpg takanlarda ve düğmeyi ordan geçirenlerde kısa süre içinde su alma problemi başlıyo ve sol paspasların altı göl gibi oluyo flan filan... aman dikkat

eğer içeri düğme çekicekseniz sakın ola kaput açma telinin kaputun altında motorun arkasından geçen delikten , yani ordaki conta gibi şeyin içinden şiş gibi birşey kullanarak geçirmeyin...

aracına sonradan sis farı ve lpg takanlarda ve düğmeyi ordan geçirenlerde kısa süre içinde su alma problemi başlıyo ve sol paspasların altı göl gibi oluyo flan filan... aman dikkat

Öneriniz için teşekkürler. Anfi kablosunu sigorta kutusunun oralardan direksiyonun altından kabloların girdiği bi yerden geçirdik içeriye delme falan yapmadan. Arasıra su alıyor acaba ondan dolayı mı oluyor dersiniz?

CoRsA TEAM İSTANBUL BULUŞMASI

tarih: 26 şubat saat 13.00 de İSTİNYE PARK

Katılanlar burdan aşağı liste devam etsin

1. durulakar
2. meftun
3. yavuz_aşık
4. Mel-a-ku
5. corsafacan
6. Muebbet
7. DJnonstop
8. Calmy (mehmet abi kesin değil )
9. red-star
10. ramo35
11. aliergun
12. BARIŞ
13. erhanarici18 (aracının muayenesi olmadığı için anadoludan gelecek arkadaşlarla buluşup beraber gelmek istiyor)
14. ....

6led * 3,9 = 23,4
6PCB * 0,9 = 5,4
plens* 0,9 = 5,4
2 sürücü = 30tl
+ 2 adet sis kapağı var..
Fiyatlar ve malzemeler bunlar. Masrafa değer mi acaba?

Buluşmaya katılacaklar son 3 gün ama herkes bi köşeye çekildi biraz hareketlenseniz iyi olur...

Fevzi bu şekilde bişey yapmak istiyorsan ki bence de senin eledeğin resimdeki gibi olacaksa güzel olacak gibi duruyor bence yaptırr

arkadaslar sonunda bende aracımın resımlerını sıtemıze koydum burda nasıl paylasıcam resımlerı benı yonlendırebılırsenız sevınırım........

Geri