bakımları yetkili serviste yaptırdım km den çok arabaya nasıl bakıldığı önemli değilmi yinede tabiki siz bilirsin kolay gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bakımları yetkili serviste yaptırdım km den çok arabaya nasıl bakıldığı önemli değilmi yinede tabiki siz bilirsin kolay gelsin
hatta düşük kmli ve bakımlı araç öncelikli tercihim. zaten araba almış olmak için almıyorum. beni üzmeyecek araba arıyorum.
kullanırken de satarken de.
arayamazmışım adam numarasını yazmamış dediğin gibi
benim araca bugün kar lastiği aldım
michelin alpin geçen marka arkadaşımdan aldım 1000 km bile yol yapmadı 2 lastiğe 150 tl verdim sizce nasıl
http://www.michelin.com.tr/tr/front/affich.jsp?&codeRubrique=20060301184833
yalan yok 2 tane aldım arkası 8 derinşiğnde lassa dört nevsim
Farklı sertlikte hamura sahip lastiklerin tutunmaları farklı olacagından ön tekerlekler ile arka tekerleklerin yol tutuşu farkedecektir.Örneğin kar yada buz da ilerlerken; ön tekerlekler olması gereken çizgide giderken arka tekerleklerin çizgiden çıkıp kaymaya başlayabilir.Bu da çok tehlikeli durumlara yol açar benden uyarması.Eğer imkan varsa 4 adet kış lastiği takmanı öneririm.Ben her kış Uludag da kar,buz her türlü şartı test etme imkanı buldugumdan uyarmak istedim