CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:DCoRsA TEAM İSTANBUL BULUŞMASI:D

tarih: 26 şubat saat 13.00 de İSTİNYE PARK

Katılanlar burdan aşağı liste devam etsin

1. durulakar corsa d
2. meftun corsa c
3. yavuz_aşık corsa c
4. Mel-a-ku corsa c
5. corsafacan corsa c
6. Muebbet corsa c
7. DJnonstop corsa c
8. Calmy (mehmet abi kesin değil ) corsa d
9. red-star corsa c
10. ramo35 corsa d
11. aliergun corsa c
12. BARIŞ corsa c
13. erhanarici18 (aracının muayenesi olmadığı için anadoludan gelecek arkadaşlarla buluşup beraber gelmek istiyor) corsa b
14. ....

7000 km de jant -lastik neden satılır ki ? hemde yazılan fiyattan alındıysa acayip zararına .....

benim et38 jant ile arabanın yol tutuşunda kotüleşme oluştu. zaten et38 jant taktığımda yaşadığım diğer sıkıntıları daha önce forumda yazdım. o jantları satıp corsa orijinal et49 jant aldım ve sorunum çözüldü. hatta et değerinin değiştirilmesiyle oluşan sıkıntılar internette aradığınızda var.

bu şekilde jant lastik satanlar da buna benzer sıkıntılar yaşıyorlar ama söylemiyorlar çünkü ozaman jantları satamazlar diye içimden geçiyor hep...........

Daha yeni aldık et35 14" jant ama bi sıkıntımız olmadı.Hız 140-150 diyoruz bir sorun yok. Tabi bu hiç sorun çıkarmıyacak anlamına da gelmez.

düz yolda bende de sorun yoktu ancak virajlarda ve frenlemede yol tutuş zayıflamıştı. birde çok hafif bir uğultu oluşmuştu. jantları değiştirimce kayboldu. sıfır jant 14 inç et38 di bendekiler. benim böyle bir tecrübem oldu sadece bunu paylaşmak istedim. forumda aldığım jantın resmi var. şu anda kullandığım janttan (14 inç et49 corsa jantı)çok daha güzel duruyorudu ama yaşadığım sıkıntılara değmez. şimdi arabamın yol tutuşundan çok memnunum. lastikleri de 185 60 14 yaptım. şuan dediğim gibi çok memnunum.

Olsun abi bu jantlarda gayet şık bence..Spoileri sonradan mı taktırdınız? Yoksa aracı ikinci el aldınızda üzerinde mi vardı ?
picture.php

picture.php

picture.php

Son düzenleme:
aracı sıfır aldım. spoyleri sonradan taktırdım. 1 sene falan oluyor. boya dahil 120 tl ye almıştım.

Güzel duruyor ama iyi olmuş..Bizim aracın rengide kırmızı hoş duracak gibi.Görmüşünüzdür mesajları forumda bikaç kişi almak istiyoruz bu modelden :)

Acaba siyah mı yapsak spoileri :)

evet gördüm, bu yüzden fiyatını yazdım. bilginiz olmuş olsun diye. siyah konusunda bişey diyemiycem. fotoşop çu bir arkadaş benimkini siyaha boyasın. fikir verir size. ama tavan da siyah folyo ile kaplanırsa siyah spoyler güzel olabilir gibi geliyor bana.

Geri