CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
düz yolda bende de sorun yoktu ancak virajlarda ve frenlemede yol tutuş zayıflamıştı. birde çok hafif bir uğultu oluşmuştu. jantları değiştirimce kayboldu. sıfır jant 14 inç et38 di bendekiler. benim böyle bir tecrübem oldu sadece bunu paylaşmak istedim. forumda aldığım jantın resmi var. şu anda kullandığım janttan (14 inç et49 corsa jantı)çok daha güzel duruyorudu ama yaşadığım sıkıntılara değmez. şimdi arabamın yol tutuşundan çok memnunum. lastikleri de 185 60 14 yaptım. şuan dediğim gibi çok memnunum.

abi bencede bu jantlarında güzel yakışmış. acelem yok benimde silverline veya enjoy, astra g elegance olabilir. aracın yürüyen aksamında ki değişiklik özenle yapılmalı.
hayır bu opelde ne diye değiştirir durduk yere et yi :)

Bunları yaparken düşünmem gereken bi nokta var. Aracı 50 küsür yaşında biri benden daha çok kullanıyor. Babam :D Ama onu düşünme zamanı geçti sanırım çoktan jant angel derken gidiyoruz :) Adam gençliğinde binemedi şimdi binsin değil mi :)

fevzi mersinde ki spoilerciden haber var mı???

mersinde bu işe bakacak arkadaşlardan yardım alalımm

abi bencede bu jantlarında güzel yakışmış. acelem yok benimde silverline veya enjoy, astra g elegance olabilir. aracın yürüyen aksamında ki değişiklik özenle yapılmalı.
hayır bu opelde ne diye değiştirir durduk yere et yi :)

mesela fiat lar standart et38 :) et35-38 zaten aynı sayılır. 3 mm fark var sadece. zaten jant üreticileri de ya 35 yada 38 üretiyorlar. hangi jantı istersen al tak sorun yok.

fevzi mersinde ki spoilerciden haber var mı???

mersinde bu işe bakacak arkadaşlardan yardım alalımm

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ri-spoiler-opel-corsa-c-isiksiz-boyali/detay?

Abi en son resim sorduk. İlandaki ürünün aynısı dedi başka da bi gelişme yok. Birisi fiyat alcam demişti öyle kaldı. Mersindekinden daha ucuza zor buluruz gibi ya hayırlısı :) Ben bu haftasonu eve gideceğim için acelesi yok bidahaki gidişimde alırım sorun değil. Siz nasıl isterseniz öyle yapalım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ri-spoiler-opel-corsa-c-isiksiz-boyali/detay?

Abi en son resim sorduk. İlandaki ürünün aynısı dedi başka da bi gelişme yok. Birisi fiyat alcam demişti öyle kaldı. Mersindekinden daha ucuza zor buluruz gibi ya hayırlısı :) Ben bu haftasonu eve gideceğim için acelesi yok bidahaki gidişimde alırım sorun değil. Siz nasıl isterseniz öyle yapalım.

85 TL boyasız fiyattır bence. boyalı ise çok iyi fiyat.

Geri