CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
immdaatt sanırm benim spoiler kayboldu yada kazıklanmışta olabilirim :( adam kargolayalı 15 gün oluyor hala bir haber yok gümrüğede gittim senin adına paket yok dediler satıcıda takip numrası vermedi :cry: Çok feci streslereyim yemin ederim direk sivilcem çıktı o derece :mad:

immdaatt sanırm benim spoiler kayboldu yada kazıklanmışta olabilirim :( adam kargolayalı 15 gün oluyor hala bir haber yok gümrüğede gittim senin adına paket yok dediler satıcıda takip numrası vermedi :cry: Çok feci streslereyim yemin ederim direk sivilcem çıktı o derece :mad:

Herhangi bir güvencesi yok mu bu alışverişin. GET sistemi değilmi ?

Ön logo ile ilgili farklı projeleri olanlar varsa şu ilan ilgilerini çekebilir belki...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-araci-opel-corsa-2adet-pnjur-43489991/detay?

Son düzenleme:
celil p tesi gününe kadar bekle olmazsa iptal edersin

:DCoRsA TEAM İSTANBUL BULUŞMASI:D

tarih: 26 şubat saat 13.00 de İSTİNYE PARK

Katılanlar burdan aşağı liste devam etsin

1. durulakar corsa d
2. meftun corsa c
3. y@vuz corsa c
4. Mel-a-ku corsa c
5. corsafacan corsa c
6. Muebbet corsa c
7. DJnonstop corsa c
8. Calmy (mehmet abi kesin değil ) corsa d
9. red-star corsa c
10. ramo35 corsa d
11. aliergun corsa c
12. BARIŞ corsa c
13. erhanarici18 (aracının muayenesi olmadığı için anadoludan gelecek arkadaşlarla buluşup beraber gelmek istiyor) corsa b
14. cankazancı astra h
15. ....

Son düzenleme:
oylamaya açabiliriz. Ali isimlerimizin yanına yazarak başlayabiliriz mesela.
ben gokart diyorum.

:DCoRsA TEAM İSTANBUL BULUŞMASI:D

tarih: 26 şubat saat 13.00 de İSTİNYE PARK

herkez toplandıkdan sonra araçların resimleri çekilir sonra hep beraber go kart sonra da bir yerde çay nargile keyfi ondan sonra ki zamana göre araçlarla turlanabilir

bu arada yanınız da fotoğraf makinesi ve video kamera gibi ekipmanları getirmeyi unutmayın benim gibi uzak da olup da gelemeyenler için bu fotoları sayfamıza eklerizz

arkadaşlar abiler ablalar, ben karşıdan gelicem hava da yağışlı diyor. araba da leş . ne yapıcaz fotoğraf çekimlerinde :) yağmur olursa gelene kadar zaten yine leş olacak araba.

bu ara da jant la ilgili soruya da et değerlerine tabiki dikkat etmek lazım ama 15 jant ne takarsanız takın 185 55 15 lastık kullanınca sorun yaşamazsınız. benim 3 takım jant, 1 de orjınal takım olmak uzere 4 takım jantım var. 16 lar harıcınde sorun yaşamadım. 16 ların sorunu da ilk olarak arka dodiklerin civatasını söküp silikon ile yapıştırarak çözdüm. sonra farkettimki arabada 4 kisi varken, ani dönüşlerde merkez kaç kuvvetinden araç esneyince dodiklerin arkasındaki araç sacına surtuyor. araç sacını da bıraz kuvvet uygulayarak esnettim. sorun cozuldu.

corsa c ye combo jantları da yakışır

35549282u3p.jpg

Geri