CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar dün aracın 0-100 e hızlanmasını çektim kısa mesafe olduğu için kasmadım ama ne yalan söyliyeyim pekte memun kalmadım gerçi motor soğuktu ve devirli kalkmadım yaklaşık 16 sn kadar bir değer oldu. Sanırım biraz daha devirli kalkarsam 14-13 leri görebilir ama çok geç hızlanıyormuş bea :D

fabrika verisi ne?

ben sıfırdan kalktım 10sn veya altıda olabilir 1.4 corsa c. 4000 d. kaltım,98 honda civic 1.4 hb ile kalkmıstım ne geçtim ne geçildim.kafa kafaya gitmiştik.ama 1. vtes cok iii kafa cıkarıyor corsa.

1.4 iyi imiş yine yaw :) 1.0 ET de dikkatimi çeken vites aralarında çok hız kaybı yaşıyor duraklama süresi fazla düzde daha etkili bir performans beklenebilir gibi ama buna bir turbo koymaları lazım mış hakketeno zaman tadından yenmezmiş :)

Arkadaşlar dün aracın 0-100 e hızlanmasını çektim kısa mesafe olduğu için kasmadım ama ne yalan söyliyeyim pekte memun kalmadım gerçi motor soğuktu ve devirli kalkmadım yaklaşık 16 sn kadar bir değer oldu. Sanırım biraz daha devirli kalkarsam 14-13 leri görebilir ama çok geç hızlanıyormuş bea :D

video;
http://s76.photobucket.com/albums/j12/celililkimen/arabam/?action=view&current=Video0003.mp4

evet bayağı geç hızlanıyor. 2.sn de kalkıp, 19.sn de 0-100 yapmışsınız. bıldıgın fabrıka verısı ıle bırebır :) ama yeter daha ne olsun.

çok ağır devirleniyor,vteslerden sonra toparlaması geç oluyor,kayıp budoğrultuda fazla oluyor.ama 1.0 için yinede iii bence :)zaten tamamen eco amaclı motor.fazlasını beklememek lazım

:DCoRsA TEAM İSTANBUL BULUŞMASI:D

tarih: 26 şubat saat 13.00 de İSTİNYE PARK

Katılanlar burdan aşağı liste devam etsin

1. durulakar corsa d
2. meftun corsa c
3. y@vuz corsa c
4. Mel-a-ku corsa c
5. corsafacan corsa c
6. Muebbet corsa c
7. DJnonstop corsa c
8. Calmy (mehmet abi kesin değil ) corsa d
9. red-star corsa c
10. ramo35 corsa d
11. aliergun corsa c
12. BARIŞ corsa c
13. erhanarici18 (aracının muayenesi olmadığı için anadoludan gelecek arkadaşlarla buluşup beraber gelmek istiyor) corsa b
14. cankazancı astra h
15. ....

selçuk aracın hayırlı olsun astradan sonra buraları unatmazsın artıkk:)

ne kadara mal oldu klasil güzel bir soru sorayım easy mi???

celil 1.0 dan fazla bişey beklememek gerekiyorr demekk ki aramız daki en yavaş corsa senin :)

Geri