CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar abiler ablalar, ben karşıdan gelicem hava da yağışlı diyor. araba da leş . ne yapıcaz fotoğraf çekimlerinde :) yağmur olursa gelene kadar zaten yine leş olacak araba.

bu ara da jant la ilgili soruya da et değerlerine tabiki dikkat etmek lazım ama 15 jant ne takarsanız takın 185 55 15 lastık kullanınca sorun yaşamazsınız. benim 3 takım jant, 1 de orjınal takım olmak uzere 4 takım jantım var. 16 lar harıcınde sorun yaşamadım. 16 ların sorunu da ilk olarak arka dodiklerin civatasını söküp silikon ile yapıştırarak çözdüm. sonra farkettimki arabada 4 kisi varken, ani dönüşlerde merkez kaç kuvvetinden araç esneyince dodiklerin arkasındaki araç sacına surtuyor. araç sacını da bıraz kuvvet uygulayarak esnettim. sorun cozuldu.

bir başlık açarız corsaların çamurla dansı diye fotoları öyle yüklerizz :)
maksat birlikte olmak keşke bende yanınızda olabilsem ama malesefff

bu arada lastik sürtünce işin çözümnü osmanlı tokatında bulmuşsun
sen nasıl sürtersin ulennn şlakkk :kop:

işte combo jantlı corsa

800px-Corsa_C.jpg

Beyler selam .
eşiyle sevgilisiyle gelecek varmı ?
Ben eşimle geleyim diyorum,başka varmı ? birde nerede nasıl bulusacaz,otoparkta birimiz bi kösede birimiz bi kösede oldumu ne foto cekebiliriz nede bulusma görüntüsü olur.bence bulusma sattinden önce yol uzerinde biyerde yada bi sapakta mini bulusma yapıp öyle gidelim derim ne dersinz?

Beyler selam .
eşiyle sevgilisiyle gelecek varmı ?
Ben eşimle geleyim diyorum,başka varmı ? birde nerede nasıl bulusacaz,otoparkta birimiz bi kösede birimiz bi kösede oldumu ne foto cekebiliriz nede bulusma görüntüsü olur.bence bulusma sattinden önce yol uzerinde biyerde yada bi sapakta mini bulusma yapıp öyle gidelim derim ne dersinz?

bu sefer ki buluşma da malesef eşler e sevgililer gelemiyorr bundan sonra ki buluşmada inşallah diyeim

evet buluşmada herke birbirini aramaması için aranızdan birisni seçelim mesela yavuz diyelim buluşma yerine gelen yavuzu arar ve onun bulunduğu yerde buluşurr

Son düzenleme:
Geri