CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
100-120 TL civarı maliyet olacak. Parçalar 110 lirayı buluyor gibi.İş ciddiyete bindi 1-2 gün içinde sipariş verebilirim. İnş bi sorun çıkmaz.

fevzi bence 1 yada 2 görüntü olrak güzel yada 5 gibi ortaya değil de panjurun alt kısmına dizersen de güzel olur.

Hadi ya :( Astra nın CC kolu corsa c nin cc koluna oranla baya ucuz olsaydı iyi olacaktı :(

fevzi bence 1 yada 2 görüntü olrak güzel yada 5 gibi ortaya değil de panjurun alt kısmına dizersen de güzel olur.

Abi 2 de karar verildi gibi. Arabanın hatlarına en iyi bu uyuyor heralde. Aslında 2 tane de led dikkat ettiyseniz farın içe bakan kısımlarında var. 1 numara onlarla aynı hizada olduğu için orayla uyum sağlıyor. 2 numara da bi başka durdu sanki :)

Abi 2 de karar verildi gibi. Arabanın hatlarına en iyi bu uyuyor heralde. Aslında 2 tane de led dikkat ettiyseniz farın içe bakan kısımlarında var. 1 numara onlarla aynı hizada olduğu için orayla uyum sağlıyor. 2 numara da bi başka durdu sanki :)

e o zaman hayırlı olsun kolay gelsin ne diyelim.

http://urun.gittigidiyor.com/ModaCa...ali-Opel-Corsa-C-10_W0QQidZZ35980820#aciklama

benim silecekler artık silmiyordu.şu linktekilerden aldım. yanlız hb den aldım tövbe bir daha alışveriş yapmam ordan 1 martta verdim siparişi 3 parça. daha dün silecekler geldi sadece. ki onu da kargo şubesinden kendim aldım. bir daha da alışveriş yaparsam hb den....

neyse. silecekler fena değil. iz bırakmıyor ama takması zulümdü. zar zor taktım ama geçme yerlerini örten kapaklar vardı bir türlü beceremedim onları takmayı. eskilerden 1 tanesini de arkaya aldım ama o da büyük geldi. neyse idare edicez bi şekilde sonra onu da değiştiririm.

Geri