CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar corsa d gostege panelınde aracın kontağı aççarken ve kapatırken 1nSP2 yazısı çıkıyor bılen varmı aramızda ?

emre aracın bakım zamın gelmiş eğer bakımını yaptırdıysan sıkıntı etme çünkü içinde ki program genelde sene de 1 kere ikaz vermek için ayarlanmıştır çözümü geyet kolaydır

ayağınız frendeyken kontağı 5 6 sn kadar açık bırakıyorsunuz ve ınsp yazan kısım yanıp sönmeye başlıyor yanıp sönme bitinceye kadar bekliyorsunuz ve artık 1 sene kafanız rahatt olacaktırr

millet plakayı karbon kaplayıp değişik bir görüntü elde ediyorrr fena daolmamışş

subaru-impreza-552-96.jpg

Abi ben Niğdede carbon kaplı plaka gördüm hiç hoş durmuyor. Canlı değil. Normal siyah boyalı plaka daha güzel.

Bu arada sis kapakları geldi. Dün Öğlen sipariş verdim bugün elimde süper hızlı :)

arkadaşlar iyi akşamlar.. :) aradım aradım bulamadım sağlıklı bir şeyler kusuruma bakmayın buradan soruyorum sayın corsacılar.. 2005 model 1.3 cdti sport corsa hakkında biraz bilgi almak istiyorum. bir yerde buldum muhtemelen alıcam ama sizlere de danışayım dedim. İlk arabam olacak inşallah, bugüne kadar hep baba arabasına bindim..

1-) Km'si 72binde, fiyat 11bin küsür. Ne diyorsunuz?
2-) Bunlar kaç beygir?
3-) Yakıt durumu nasıldır? (1.4 lpgli bir araca eşdeğer olacağını düşünüyorum ben aşağı yukarı?

ve başka önerileriniz varsa söylemek istedikleriniz lütfen anlatınız ilerde pişman olmak istemiyorum, teşekkürler şimdiden hepinize..

1.3 CDTI aracı o fiyata bulduysanız o araçtan hayır beklemeyin derim ben. Nerdeymiş o fiyat ? Ben fiyata takıldım kaldım..

Geri