CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kurum temizliği. görünce şok olursunuz. alper arkadaşımıza da destek değil, neredeyse tamamını o yaptığı için sevgiler saygılarrr tesekkurler :)

melih temizlendikten sonraki halinin fotoğrafları varmı? ayrıca araçta kayda değer bir farklılık oldumu?

oldu ama bız manıfolda ufak dokunuşlar yaptık modifikasyon olarak. hangısının etkısı bılemedım :)

koray kardeşim baktığın araç 69 bg dir

11 bin tl ye 72.000 kmde ki araç dediğiniz gibiyse kaçırmayın derim ama iyice araştımak lazım fevzi nin de dediği gibi bu yaşta ve bu kmde 3 kapılı ticari amaçla üretilmiş olan aracın bu kmde olması çok zor

plakadan servisten hatta tramerden kontrol ederek aracın k si ve pert olup olamama durumu ile ilgil bilgi almanız da fayda var

bu arada bu araçlarda arkada koltuk yok ve artık arkaya koltuk ruhsata işletilemiyorrr daha önceden işletilmişse bu artı bşir özellik

ama dediğim gibi iyice araştırmak lazımm km soru işareti

çok teşekkür ederim Ali abicim.. ve diğer arkadaşlara da.. ben kendim şehir dışındayım yalnız yarın peder ve abi arabayı alıp gösterecekler bir kaç yere.. önerilerinizi de iletirim ki onlara o doğrultuda hareket etsinler.. sanırım söylemeyi unuttum araçta sadece kaput ve kapıda boya var diye biliyorum değişen yok, değişmediği sürece de bunu sorun etmiyorum zaten verebileceğim miktar belli olduğu için razıyım bi nevi.. kuzen de komiser ondan da plakayla tramer la ilgili bilgileri alabilirim diye düşünüyorum..

arka koltuklar var ise sorun olmaz değil mi Ali abi? ancak yok ise ruhsata işletemem yani..

Son düzenleme:
bir de şu var bu eleman ikinci sahibiymiş, belki ilk sahibi ticari amaçla alıp çok binemeden satmıştır ve bu eleman da benim yapacağım gibi binek olarak binmiştir ve km.de bu yüzden az olabilir.. iyi yönlerini de görmeye çalışıyorum :) ama mantıklı geldi bana, sizce de öyle değil mi? :)

bir de Fevzi Aksel keşke bu kadar kesin konuşmasaymış bırakın bu arabayı neredeyse tüm opellerden soğuycam :D

Bu araçların belli bir piyasası var.Kimse 15-16 ya rahat satabileceği bir aracı 11 küsüre vermez. Biraz mantıklı düşünmek lazım. Ayıca ben biraz abarttım tabi :) Sen baktır hoşuna gidiyorsa al...

Bu araçların belli bir piyasası var.Kimse 15-16 ya rahat satabileceği bir aracı 11 küsüre vermez. Biraz mantıklı düşünmek lazım. Ayıca ben biraz abarttım tabi :) Sen baktır hoşuna gidiyorsa al...
:) haklısınız, ama inşallah bir sorun yoksa kaçırmamayı düşünüyorum 4 koldan araştırıcam sordurucam aracı.. aslında biraz araştırdım karşıma bu fiyatlarda çok çıktı, ama km.leri fazlaydı işte. az önce tekrar baktm da araç şirket aracı değil demiş kendi binek biniyormuş sanırım, km.si bana güven verecek gibi ama sordurucaz işte bakalım. :) teşekkür ederim..

:) haklısınız, ama inşallah bir sorun yoksa kaçırmamayı düşünüyorum 4 koldan araştırıcam sordurucam aracı.. aslında biraz araştırdım karşıma bu fiyatlarda çok çıktı, ama km.leri fazlaydı işte. az önce tekrar baktm da araç şirket aracı değil demiş kendi binek biniyormuş sanırım, km.si bana güven verecek gibi ama sordurucaz işte bakalım. :) teşekkür ederim..

İnş. hesabına uyarda alırsın. 1.7 DTI ler ticari ve vergisi yüksek sanırım. Buna da dikket edin araştırın o tarz bişeyi olmasın.300 ü falan buluyorsa uzak dur derim.
Biz 2004 1.3 e 6 aylık 86 TL yatırdık haberin olsun :)

fevzi 2-3 metreden bakıldığında ki herkes o mesafeden bakıp görecek. detaylar görünmez ve kaliteli duracağına eminim. modele karar verdin mi? önce keçeli kalemle boyayıp karar verip sonra del bence. ve neyle yapıştıracaksın bilmiyorum ama arkadan slikonu bol sür, arabanın en çok su, çamur alan yeri orası.

İnş. hesabına uyarda alırsın. 1.7 DTI ler ticari ve vergisi yüksek sanırım. Buna da dikket edin araştırın o tarz bişeyi olmasın.300 ü falan buluyorsa uzak dur derim.
Biz 2004 1.3 e 6 aylık 86 TL yatırdık haberin olsun :)

dillendirme bu konuyu. herkes milyarlar ödüyor. karayolunda yol vermeyecekler sonra, o parayla ancak banketten gidilir diyecekler. ittirecekler bizi :)

Yuvarlak beyaz kağıtlar kesip bir dizilim daha yaptım. Daha LED'ler kargoda yolda boyutu tam olarak ne olur bilmiyorum ben 10 Kuruş büyüklüğünde kestim. Park sensörüyle aynı çaptaymış sanırım aynı matkap ucuyla delinebiliyormuş.Resimleri yüklüyorum şimdi. Ledler gelince yine deneme yaparız.
Harun abi dediğin gibi yapıştırma işine dikkat etmem gerekiyor. Aklımdaki soru işaretlerinden biri de o. Deliği tam kip kesersem daha sağlam oturacaktır. Silikonla izolasyonu da tam yaparsak süper olur.

Geri