kurum temizliği. görünce şok olursunuz. alper arkadaşımıza da destek değil, neredeyse tamamını o yaptığı için sevgiler saygılarrr tesekkurler
melih temizlendikten sonraki halinin fotoğrafları varmı? ayrıca araçta kayda değer bir farklılık oldumu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kurum temizliği. görünce şok olursunuz. alper arkadaşımıza da destek değil, neredeyse tamamını o yaptığı için sevgiler saygılarrr tesekkurler
koray kardeşim baktığın araç 69 bg dir
11 bin tl ye 72.000 kmde ki araç dediğiniz gibiyse kaçırmayın derim ama iyice araştımak lazım fevzi nin de dediği gibi bu yaşta ve bu kmde 3 kapılı ticari amaçla üretilmiş olan aracın bu kmde olması çok zor
plakadan servisten hatta tramerden kontrol ederek aracın k si ve pert olup olamama durumu ile ilgil bilgi almanız da fayda var
bu arada bu araçlarda arkada koltuk yok ve artık arkaya koltuk ruhsata işletilemiyorrr daha önceden işletilmişse bu artı bşir özellik
ama dediğim gibi iyice araştırmak lazımm km soru işareti
haklısınız, ama inşallah bir sorun yoksa kaçırmamayı düşünüyorum 4 koldan araştırıcam sordurucam aracı.. aslında biraz araştırdım karşıma bu fiyatlarda çok çıktı, ama km.leri fazlaydı işte. az önce tekrar baktm da araç şirket aracı değil demiş kendi binek biniyormuş sanırım, km.si bana güven verecek gibi ama sordurucaz işte bakalım. teşekkür ederim..Bu araçların belli bir piyasası var.Kimse 15-16 ya rahat satabileceği bir aracı 11 küsüre vermez. Biraz mantıklı düşünmek lazım. Ayıca ben biraz abarttım tabi Sen baktır hoşuna gidiyorsa al...
haklısınız, ama inşallah bir sorun yoksa kaçırmamayı düşünüyorum 4 koldan araştırıcam sordurucam aracı.. aslında biraz araştırdım karşıma bu fiyatlarda çok çıktı, ama km.leri fazlaydı işte. az önce tekrar baktm da araç şirket aracı değil demiş kendi binek biniyormuş sanırım, km.si bana güven verecek gibi ama sordurucaz işte bakalım. teşekkür ederim..
İnş. hesabına uyarda alırsın. 1.7 DTI ler ticari ve vergisi yüksek sanırım. Buna da dikket edin araştırın o tarz bişeyi olmasın.300 ü falan buluyorsa uzak dur derim.
Biz 2004 1.3 e 6 aylık 86 TL yatırdık haberin olsun