- Konuyu Başlatan
- #2,861
arkadaşlar iyi akşamlar.. aradım aradım bulamadım sağlıklı bir şeyler kusuruma bakmayın buradan soruyorum sayın corsacılar.. 2005 model 1.3 cdti sport corsa hakkında biraz bilgi almak istiyorum. bir yerde buldum muhtemelen alıcam ama sizlere de danışayım dedim. İlk arabam olacak inşallah, bugüne kadar hep baba arabasına bindim..
1-) Km'si 72binde, fiyat 11bin küsür. Ne diyorsunuz?
2-) Bunlar kaç beygir?
3-) Yakıt durumu nasıldır? (1.4 lpgli bir araca eşdeğer olacağını düşünüyorum ben aşağı yukarı?
ve başka önerileriniz varsa söylemek istedikleriniz lütfen anlatınız ilerde pişman olmak istemiyorum, teşekkürler şimdiden hepinize..
koray kardeşim baktığın araç 69 bg dir
11 bin tl ye 72.000 kmde ki araç dediğiniz gibiyse kaçırmayın derim ama iyice araştımak lazım fevzi nin de dediği gibi bu yaşta ve bu kmde 3 kapılı ticari amaçla üretilmiş olan aracın bu kmde olması çok zor
plakadan servisten hatta tramerden kontrol ederek aracın k si ve pert olup olamama durumu ile ilgil bilgi almanız da fayda var
bu arada bu araçlarda arkada koltuk yok ve artık arkaya koltuk ruhsata işletilemiyorrr daha önceden işletilmişse bu artı bşir özellik
ama dediğim gibi iyice araştırmak lazımm km soru işareti