CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
siyah silikon geç kuruduğu için ledlerin hizası bu esnada kayabilir. yerinde olsam her ledi sıcak silikon ile azcık tutturup sonrasında da siyah silikonla iyice silikonlarım.

Abi geç kurusun önemli değil önce hızlı yapıştırıcı ile yapıştıracağım üstüne siyah silikon uygularım. Önemli olan plastik gibi sert olması ve toz tutmaması. Yani yüzeyde kötü görüntü oluşturmasın.

Abi geç kurusun önemli değil önce hızlı yapıştırıcı ile yapıştıracağım üstüne siyah silikon uygularım. Önemli olan plastik gibi sert olması ve toz tutmaması. Yani yüzeyde kötü görüntü oluşturmasın.

nekadar sertleştiğini bilmiyorum. ama arabaların kapı çıtalarını siyah silikon ile yapıştırıyorlar. benim spoyleri de siyah silikon ile yapıştırdılar. sağlamlık konusunda iyidir.

nekadar sertleştiğini bilmiyorum. ama arabaların kapı çıtalarını siyah silikon ile yapıştırıyorlar. benim spoyleri de siyah silikon ile yapıştırdılar. sağlamlık konusunda iyidir.

Tamamdır o zaman abi benim işimi görür siyah silikon. Yarın delip silikonlayabilirsem kaloriferin üstüne koyarım olmazsa kurusun diye.

120. sayfaya geldim okumaya devam ist. buluşma fotolarını gördüm harikasınız ilgiye takip ediyorum geceniz iyi olsun duruma göre gününüz aydın olsun :)

yavuz hayırlı olsun. %60 ı bitmiş.. bundan sonrası sanayide. aslında eliniz yatkınsa tarif etsek sizde yapabilirsiniz ama gerekli alet edevat varsa. ben ist.da olsam beraber yapardık.
benimkinde tek içime sinmeyen yer delikten açma kapama olayı. onuda cihaz bozulur diye hala cesaret edemiyorum. böylesi ilkel ama güvenli:)

Harun Abi Senin Angelleride Hala Tamir Ettiricem Duruyo Wallaha Para Gelsin Diye Bekliyorum :D :D

Ya Ne Gariptirki Sabahta Ben Baktım Bu RaceChiplere Konuya Girmeden Önce Kalbimiz Birmiş :D

Başladım LED işine sanayide kapakları deldirdim yapıyorum bakalım bişeyler :)

Geri