Abi Navi yi direk aracın teybine bağlayamıyormusun? Vardır heralde böyle bir uygulama.
direkt bağlayabilmek için içini açıp aux yaptırmak gerekiyor. ben de teybi elletmek istemiyorum ama mecbur kalırsam düşünücem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi Navi yi direk aracın teybine bağlayamıyormusun? Vardır heralde böyle bir uygulama.
yavuz daha önceden bende 4+1 creative ses sistemini ben şirket aracına dobloya bağlamıştım araba çalışmadığı sırada bir sıkıntı yoktu gümbür gümbür çalıyordu ama aracın motoru çalıştığı anda parazit almaya başladı ve cızırtılar ortaya çıktı
Sis kapaklarını delmem için park sensörü montajında kullanılan matkap uçlarından bulmam gerekecek. LEDleri sabitlemek içinde mecburen silikon kullanılacak.
Siyah silikon yada bütün silikonlar hakkında ne biliyorsunuz. Önlerden de yanlarını biraz silikonlayıp eyim veriyim diyorum. Siyah silikon toz tutar mı yada bu iş için uygunmudur tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim.
corsacı arkadaşlar almayadan recechip getirtmeyi düşünüyorum forumda çok fazla karşılaşmışsınızdır pro olandan tr de pahalı