CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben de şöyle bir soru sorayım. evde atıl duran 4+1 ses sitemini arabaya monte edebilir miyim? performansı nasıl olur?

arkadaslar bırsey sorucam gecen seferde baska soru sormustum cwp alamamıstım neyse bendekı corsa enjoy 2005 kasası cd cıkıslarını ögrenmek ıstıyorum ne kadar gucludur? kapılara mıd bass takıcagımda o yuzden soruyorum amfı ile ugrasmak ıstemıyorum yardımcı olursanız sevınırım?

Midleri iyi ses almak için takıyorsunuz. Bunun için de anfiye ihtiyacınız olacaktır.

ya benım dedıklerım mıdmı onlarıda bılmıyorumkı arabanın kapı kolonları buyuklugunde ama sadece tek farkı bass olarak daha guclu aynı guc gerektırıyormus elektrıkcının dedıgıne gore sadece daha fazla bas verırı dıyo o yuzden sordum bılen varmı aranızda kac cıkıslı?

eyvallah fevzi. araştırmadayım hala. sanırım verdiğin linkteki arkadaş da yapmamış sonradan. ben de şey düşünüyorum naviyi bağlayacağım ya arabaya, çıkışı arabanın hoparlörlerine değil de ses sistemine vereyim. istediğim zaman naviyi açarım mp3 dinlerim. istediğim zaman radyoyu açarım. 2 ayrı sistem olur arabada.

ya benım dedıklerım mıdmı onlarıda bılmıyorumkı arabanın kapı kolonları buyuklugunde ama sadece tek farkı bass olarak daha guclu aynı guc gerektırıyormus elektrıkcının dedıgıne gore sadece daha fazla bas verırı dıyo o yuzden sordum bılen varmı aranızda kac cıkıslı?

4x20 watt 4ohm diyor çıkışlarına. Eğer aracınızdaki bu ise. Diğerleri de yaklaşık aynıdır.

http://cgi.ebay.co.uk/Vauxhall-CD30...arts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cb5e65a75

eyvallah fevzi. araştırmadayım hala. sanırım verdiğin linkteki arkadaş da yapmamış sonradan. ben de şey düşünüyorum naviyi bağlayacağım ya arabaya, çıkışı arabanın hoparlörlerine değil de ses sistemine vereyim. istediğim zaman naviyi açarım mp3 dinlerim. istediğim zaman radyoyu açarım. 2 ayrı sistem olur arabada.

Abi Navi yi direk aracın teybine bağlayamıyormusun? Vardır heralde böyle bir uygulama.

arkadaslar bırsey sorucam gecen seferde baska soru sormustum cwp alamamıstım neyse bendekı corsa enjoy 2005 kasası cd cıkıslarını ögrenmek ıstıyorum ne kadar gucludur? kapılara mıd bass takıcagımda o yuzden soruyorum amfı ile ugrasmak ıstemıyorum yardımcı olursanız sevınırım?
4x10 veya 4x12 watt

yavuz daha önceden bende 4+1 creative ses sistemini ben şirket aracına dobloya bağlamıştım araba çalışmadığı sırada bir sıkıntı yoktu gümbür gümbür çalıyordu ama aracın motoru çalıştığı anda parazit almaya başladı ve cızırtılar ortaya çıktı

mid takımları anfi ile beslemeden hiçbir orjinal teypte kullanamazsın.

midlerin anfi ile beslenme zorunluluğu yoktur. ve mid takımlar herzaman orijinal hoparlörden daha kaliteli bir ses verir. yani orijinal teyp ile de kullanılabilir.

ancak midlerin gerçek ses gücünü vermesi için anfi ile beslenmesi gerekir demek doğru olacaktır.

Geri